PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

12289.jpeg
Foto: Publicitātes foto
Īpašais piedāvājums skolēnu grupām! Bezmaksas Siguldas pilsdrupu apmeklējums, 2.5h aizraujoša lāzertaga spēle + tēja, bulciņa!

Lāzertags ir peintbola analogs, bez sāpēm un zilumiem, nekaitīgs veselībai, nesabojā apģērbu. Spēlētāju individuālo un kopējo rezultātu vēlāk ir iespējams apskatīt detalizētā statistikā, daudz aizraujoši spēles scenāriji. Spēlēt iespējams jebkādos laikapstākļos!

Spēles Siguldā notiek bijušajā militārajā bāzē, speciāli iekārtotās spēļu arēnās. Teritorijā atrodas ēkas, mašīnas un citi speciāli izveidoti šķēršļi, kas padara spēli īpaši aizraujošu.

Profesionāli instruktori skolēniem ļaus izbaudīt dažādus spēļu scenārijus, pakāpeniski kāpinot sarežģītību.

Rīgā spēles norisinās bijušajā Radiotehnikas rūpnīcā, kur ir izveidota slēgta, apsildīta arēna, tā ir ideāli piemērota, lai rīkotu klases lāzertaga turnīru ar apbalvošanu.

Izmaksas: 12.00 EUR no personas.

Cenā iekļauta (Sigulda) - lāzertaga spēle, aprīkojums, bulciņa, tēja, bezmaksas ieeja Siguldas pilsdrupās, labiekārtotas ģērbtuves, dušas, spēles statistika, kas tiek nosūtīta skolotājam uz e-pastu.

Papildu iespējams iznomāt kamuflāžas tērpus (1.00 - 3.00 EUR), kā arī nodrošināt gida pakalpojumus par atsevišķu samaksu, Siguldas Pilsdrupām un citiem apskates objektiem. Plašāka informācija pa tālruni.

Ieteicamais vecums: 6+

Kontaktinformācija: Lai pieteiktu rezervāciju, zvaniet pa tālruni 20207293 (Sigulda), 27307674 (Rīga).