PIESLĒDZIES E-KLASEI

Trešdiena, 2024. gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

12178.jpeg
Foto: Publicitātes foto
Piedzīvojumu parks “Milžu taka” ir no virvju, trošu un koka konstrukcijām veidota šķēršļu trase kokos, kura atrodas skaistā dabas parkā “Ogres Zilie kalni".

Šķēršļu taku kopgarums ir gandrīz 600 metri ar 65 dažādiem šķēršļiem, tajā skaitā 3 “zipline” nobraucieni. “Milžu takas” šķēršļi ir izvietoti trijos, dažādas grūtības pakāpes lokos – zaļais loks ar salīdzinoši vienkāršākiem šķēršļiem, zilais loks ar vidēji sarežģītiem šķēršļiem un melnais loks, kas būs pārbaudījums pat pieredzējušiem šķēršļu taku iekarotājiem. Piedzīvojumu parka teritorijā darbojas neliela kafejnīca, kā arī pieejama piknika vieta ar grilu.

Visas piedzīvojumu parka “Milžu taka” šķēršļu trases ir aprīkotas ar Šveicē radīto, pasaulē modernāko un uzticamāko drošināšanas sistēmu “Saferoller™”. “Saferoller™” nepārtrauktā drošināšanas sistēma izslēdz jebkādu iespēju apmeklētājam patvaļīgi atvienoties no nepārtrauktās drošības troses visas trases garumā, ieskaitot “zipline”nobraucienus.

Izmaksas:  apmeklējumam līdz 2 stundām:

6 - 12 gadi bērni – 6.00 EUR/pers;

13-18 gadi jaunieši – 8.00 EUR/pers.

Grupām, kas lielākas par 10 cilvēkiem viena pavadošā persona (skolotājs vai kāds no vecākiem) "MILŽU TAKU" apmeklē BEZ MAKSAS. Grupām virs 20 cilvēkiem BEZ MAKSAS apmeklējums divām pavadošajām personām.

Piedāvājums spēkā no 4. septembra līdz sezonas noslēgumam novembrī un izmantojams tikai darba dienās.

Atrašanās vieta: dabas parks “Ogres Zilie kalni”.

Lūdzam grupas apmeklējumu pieteikt ne vēlāk kā 3 darbdienas pirms apmeklējuma, zvanot pa tālruni +371 24427070 vai rakstot e-pastu [email protected].

Plašāka informācija mājaslapā.

11.JPG  22.JPG  55.JPG