PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Bilde_lux.jpg
Foto: Lux Express
Skolēnu ekskursijas ir aizraujošs piedzīvojums, kas saliedē klasi, rada kopības izjūtu un galvenais – ļauj pavadīt laiku ar klasesbiedriem ārpus skolas!

Reizēm gan skolotājam, gan skolēniem ir grūti izlemt, kuru Latvijas vietu apmeklēt, turklāt svarīgas ir arī izmaksas. Domājot par skolēnu un skolotāju ērtību, starptautiskais pasažieru pārvadātājs “Lux Express” ir sagatavojis īpaši izdevīgu piedāvājumu skolēnu grupām, sniedzot iespēju doties ekskursijā no Rīgas vai Daugavpils par 4 EUR līdz 25. maijam maršrutā Daugavpils-Birži, Birži-Rīga.

 

Par komfortablajiem autobusiem

Dodieties ceļojumā īpaši ērtos, drošos un komfortablos autobusos, jo maršrutā Daugavpils–Birži, Birži–Rīga kursē “Lux Express” autobusi, kas piedāvā ērtas, ergonomiskas, regulējamas sēdvietas, klimata kontroli, karsto dzērienu automātu, WC, bezmaksas Wi-Fi un modernu multimediju izklaides sistēmu. Autobusi ir tik ērti, ka brauciens aizritēs nemanot!

Par drošu braukšanu

“Lux Express” autobusi izceļas ar jaunākajām drošības funkcijām, kas palielina pasažieru un citu satiksmes dalībnieku drošību. Jaunākā “Lux Express” reģionālā aptauja liecina, ka 33% autobusu pasažieru lietotu drošības jostu arī autobusos, taču tās nav pieejamas. “Lux Express” vēlas, lai pasažieri ceļotu droši, tāpēc autobusi ir aprīkoti ar drošības jostām, kuras brauciena laikā vienmēr ir jālieto.

Par laiku ceļā

Kopējais brauciena laiks ir apmēram 3 stundas un 25 minūtes, ieskaitot īslaicīgu pārtraukumu Lietuvas pilsētā Biržos. Katru dienu ir trīs reisi no Daugavpils un Rīgas ar atiešanas laiku plkst. 7:00, plkst. 12:30 un plkst. 17:30.

Par biļešu iegādi

Piedāvājums ir spēkā līdz 25. maijam, izmantojot kodu LUXKLASE, kas sniedz iespēju iegādāties biļeti vienā virzienā par 4 EUR vai turp-atpakaļ biļeti par 8 EUR braucienam maršrutā Daugavpils–Birži, Birži–Rīga.

 

Uzzini vairāk ŠEIT.

 

LuxexpressFB_[1].png