PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

p1.jpg
Foto: Publicitātes foto
LIELISKA – skrienam, lienam, kāpjam, lecam, šļūcam, svinam – VIETA.

Vai esi jau bijis “CityKids” kopā ar klasi? Lieliska vieta, kur jautri un aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, izmēģināt daudz un dažādas atrakcijas mūsu rotaļu mežā, kā arī nosvinēt nozīmīgus brīžus klases dzīvē.

Kas ir “CityKids”?

Lieliska piedzīvojumu vieta Rīgas centrā  gan individuālajiem, gan grupu apmeklējumiem, kā arī dažādu bērnu ballīšu rīkošanai un bērnu kolektīva saliedēšanai.  “CityKids” ir viens no lielākajiem bērnu iekštelpu atrakciju un ballīšu centriem Rīgā. Kompleksa infrastruktūra ir izveidota tā, lai nepiespiestā gaisotnē bērni varētu izbaudīt plašumu, izskrieties un piedalīties piedzīvojumā, ko paši dēvējam par mežu pilsētas bērniem.  Viss komplekss aizņem 1370 m² plašu telpu un piedāvā 12 unikālas atrakcijas dažādu vecumu bērniem līdz 12 gadiem, kas izgatavotas pēc "CityKids in the Forest" speciāla pasūtījuma.

“Mazuļu stūrītis” -  vismazākajiem apmeklētājiem.

“Ūdru kalns” - jautram nobraucienam ūdru stilā.

“Kameršļūkšanas trase” - ziemas priekiem visa gada garumā.

“Sporta laukums” - bumbu spēlēm. Trīs batutu komplekts lēkātpriekam.

“Mežavecīša Sitija šķēršļu trase” - izaicinājumiem un piedzīvojumiem.

“Pūču māja” - labirints drosmīgajiem. 

“Vāverēnu dobums” - veiklības  un patstāvības treniņam.

“Kluču stūrītis” - radošiem  būvdarbiem.  

“Bumbu māja” - bumbu cīņām.

Āpšu pilsētiņa - cauruļveida eju labirints ar izeju uz torni.  

“CityKids” piedāvā vairākas izdevīgas pakalpojumu pakas skolēnu grupu apmeklējumiem.    

  1. Piedāvājums “Lecam un laižam”. 10 – 19 skolēnu grupa 7 EUR personai.

20 un vairāk skolēnu grupa - 6 EUR personai.

Nav nepieciešams iepriekšējs pieraksts.

  1. Piedāvājums “Prieka stunda” Piesaki savas klase apmeklējumu e-pastā [email protected] un saņem īpaši izdevīgu uzaicinājumu  “Citykids” apmeklējumam darba dienās 1,5 stundu garumā. Ieejas biļete - 4 EUR personai.
  2. Piedāvājums “Superklase” Sportisks un jautrs klases saliedēšanas pasākums rotaļu mežā darba dienās – īpaša telpa, līdzpaņemtajiem ēdieniem un dzērieniem, centra atrakcijas un interaktīvas  spēles un diskotēka kopā ar “CityKids” jautrajiem animatoriem. Kopējā summa 150 EUR. Pieteikšanās [email protected]
  3. Piedāvājums “Izlaidums” Aicinām nosvinēt mācību gada beigas vai izlaidumu. Piedāvājumā ietilpst – svinību telpa svētku galdam, visas centrā pieejamās atrakcijas, pasākuma vadītāji, diskotēka, hēlija baloni. Vairāk informācijas par izlaidumu [email protected]  vai pa tālruni 202 84 74 51.

“CityKids” ir atvērts apmeklētājiem katru dienu no 10.00 līdz 21.30.

Kontaktinformācija: Konsultācija un informācija pa tālruni 202 84 74 51 vai rakstot uz e-pastu [email protected]. Seko mums sociālajos tīklos Instagram, Facebook. Plašāka informācijamājaslapā.

Reklāmraksts