PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Piedzīvojumi kopā ar klasi Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parkā
Piedzīvojumi kopā ar klasi Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parkā
Foto: Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parks
Dodies aizraujošā piedzīvojumā kopā ar klasesbiedriem uz "Sajūtu parku" Valmierā!

Pastaiga pa koku galotnēm

Pieveic Sajūtu parka gaisa trasi kokos! Tas ir vienreizējs piedzīvojums pusotra kilometra garumā, 5-11 metru augstumā. Adrenalīna medniekiem ir iespēja izvēlēties sarežģītākus trases atzarus. Aplūko Sajūtu parku no koku galotnēm, pārvari interesantos šķēršļus un gūsti elpu aizraujošas sajūtas vienā no trases iecienītākajiem posmiem – nobraucieniem pār Gauju. Tie ir veseli četri, kopumā aptuveni 700 metru garumā!  


Drošība pirmajā vietā!

Sajūtu parka trase kokos ir drošākā gaisa trase – pirms pastaigas instruktors sagatavo un apmāca ikvienu piedzīvojumu meklētāju. Mūsu zinošie instruktori sekos līdzi tavām gaitām pa trasi un uzmanīs, lai viss būtu kārtībā, turklāt trases drošības sistēmas ir izveidotas tā, lai nebūtu iespējams sevi patvaļīgi atāķēt no drošības trosēm visas takas garumā.

Baso kāju piedzīvojums

Neparastas sajūtas gan lielām, gan mazām pēdiņām sagādās pastaiga pa baskāju takas līkločiem. Pārbaudījums un izaicinājums pēdiņām, kas tajā pašā laikā sniegs patīkamas, relaksējošas sajūtas, būs stikla lodīšu, čiekuru, akmentiņu un citu posmu pārvarēšana. Informatīvās laipas un vides objekti padarīs pastaigu vēl aizraujošāku, īpaši uzrunājot mazos dabas pētniekus – pastaigas laikā uzzināsi daudz ko jaunu par dabu un dzīvniekiem sev apkārt!
Baskāju taka vijas gar gleznainākajām un skaistākajām vietām Gaujas krastos.

TĪKLU KUBS 

Tīklu kubs ir 7x7x7 metrus plaša, tīklu ieskauta atpūtas vieta trīs stāvos. Tīklu kuba stāvus savieno labirinti ar dažādiem kāpšanas elementiem. 3.stāvā atrodas papildus tīkls, kas kalpo gan kā ērta guļamzona, gan kā batuts drosmīgākiem atpūtniekiem!
 
Vairāk informācijas meklē mājaslapā. Pieteikšanās zvanot pa tālruni +371 27879242.

Skolēnu grupām īpašas cenas!

TAKA KOKOS
Skolēnu grupa – 7 EUR / 3h (līdz 16 gadiem)

10 EUR/3h (virs 16 gadiem)

BASKĀJU TAKA
Skolēnu grupa  - 3 EUR/persona

TĪKLU KUBS 
Skolēnu grupa - 3EUR/30 min