PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

3.jpg
Foto: Publicitātes foto
Portāls ir pirmā “VR arcade” jeb virtuālās realitātes (“VR”) izklaides studija Latvijā, kur virtuālajā realitātē var vienlaikus nokļūt vairāki apmeklētāji. Portālā šobrīd ir 4 kabīnes jeb “portāli” ar “HTC Vive” un “Oculus Rift VR” brillēm, jaudīgiem datoriem un 4K TV ekrāniem, kur var sekot līdzi virtuālajā pasaulē notiekošajam.

Portāla virtuālās realitātes piedzīvojumu klāstā būs ko piedāvāt pašiem mazākajiem, radošajiem, adrenalīnu mīlošajiem, dabas bērniem un tehnoloģiju faniem. Piedāvājam gan 3D filmiņas, gan interaktīvas spēles, gan piedzīvojumus. VR ir pieejams arī izglītojošs saturs: 3D zīmēšana un modelēšana, interaktīva 360° pasaules karte, vēstures pieminekļu izpēte, anatomijas modeļi utt. Pateicoties “iegremdēšanās” sajūtai (sajūta, ka esat daļa no digitālās pasaules vai tajā atrodaties), VR atstāj spēcīgu iespaidu uz skatītāju. Tā var pārsteigt un aizkustināt. VR piedzīvojumu klāsts tiek pastāvīgi papildināts, un mēs to pielāgosim Jūsu vajadzībām.

Portāls piedāvā:

  • - ienākt un darboties virtuālajā realitātē 7 dienas nedēļā bez iepriekšējas rezervācijas;
  • - rezervēt studiju pasākumiem;
  • - aprīkojuma nomu ar transportu, uzstādīšanu un darbinieka/-u klātbūtni. “Portālu” varam uzstādīt jebkur, kur ir elektrības padeve.

Varam nodrošināt neaizmirstamas dzimšanas dienas ballītes bērniem no 7 gadu vecuma, tematiskas darbnīcas par VR rīku izmantošanu, kā arī iespēju skolotājiem novadīt interaktīvu mācību stundu. Tas viss iespējams Portāla telpās, Tērbatas ielā 55, vai dosimies pie Jums un uzstādīsim “portālu” Jūsu izvēlētajās telpās. 

Atrašanās vieta: Tērbatas iela 55, Rīga. 

Kontaktinformācija: Lai uzzinātu vairāk, zvaniet pa tālruni 29116762 vai apciemojiet mūs Tērbatas ielā 55, kā arī ieskatieties sociālā tīkla Facebook un Instagram profilā, lai aplūkotu bildes un video no pasākumiem!

Reklāmraksts