PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

IMG_1472.JPG
“CityKids in the Forest” rotaļu centrs ir 1370 m2 liels iekštelpu atrakciju un ballīšu centrs bērniem līdz 12 gadiem.

“CityKids in the Forest” ir piemērots kā individuālajiem,  tā arī grupu apmeklējumiem, kā arī bērnu ballīšu rīkošanai.

Komplekss aizņem 1370 m² plašu telpu un piedāvā 12 unikālas atrakcijas dažāda vecuma bērniem, kas izgatavotas pēc "CityKids in the Forest" speciāla pasūtījuma. “Mazuļu stūrītis” -  vismazākajiem apmeklētājiem; “Ūdru kalns” – 4 m  augsts trīs joslu  slidkalniņš ar tramplīniem; “Kameršļūkšanas trase” – ziemas priekiem un ātrumam visa gada garumā; “Sporta laukums” – basketbola un futbola turnīriem; “Batuti” – lēkātpriekam; “Mežavecīša Sitija šķēršļu trase” -  trīs līmeņu trase izaicinājumiem un piedzīvojumiem; “Pūču māja” – labirints drosmīgajiem; “Vāverēnu dobums” -  veiklības  un patstāvības treniņam; “Kluču stūrītis” – radošiem  būvdarbiem; “Bumbu māja”- bumbu cīņām;  “Āpšu pilsētiņa” – cauruļveida labirints vairākos līmeņos.

Bērnu ballīšu rīkošanai piedāvājam 5 svinību telpas, kurās netraucēti var uzklāt svinību galdu un atzīmēt svarīgākos brīžus bērnu dzīvē.

Decembrī īpašais piedāvājums bērnudārziņiem un skolām – Ziemassvētku pasākums “CityKids in the Forest”. Aicinām bērnudārzu grupiņas un skolēnu klases kopā ar audzinātājiem un vecākiem  izbaudīt Ziemassvētku noskaņas un jautri pavadīt laiku “CityKids” rotaļu centrā. Piedāvājumā ietilps svinību telpa, interaktīvais teātris, kurā bērni aktīvi piedalās Ziemassvētku stāsta radīšanā, Ziemassvētku rūķītis ar dāvanu maisu, svētku disenīte, kā arī visas atrakcijas. Kopējās izmaksas 150 EUR. Pasākuma ilgums – 3 stundas.

Informācija un pasākuma rezervācija pa tālruni: +371 29 267 437

vai e-pastā: [email protected]

Mājaslapa: http://www.citykids.lv/

Darba laiks: Katru dienu no 10:00 līdz 21:00

Adrese: Ganību dambis 7k, korpuss 4