PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

1.jpg
Foto: TRAVEL ISLAND
Dodies ziemas piedzīvojumā 20. , 22. un 30.decembrī, un apskati tropisko Akvaparku “EDEN’’, Santa Klausa rezedenci, Husky parku, ziemeļbriežu fermu, Santa parku, Arktikas zooloģisko dārzu, Fazer saldumu veikalu un Sea World akvāriju.

Ar paroli E-KLASE.LV saņem DAVĀNU: SERTIFIKĀTU PAR POLĀRĀ LOKA ŠĶĒRSOŠANU!

4 dienas / visas naktis viesnīcās

Pilns ceļojuma apraksts šeit

Pieteikumus ceļojumam un jautājumus sūtiet uz [email protected]

1. diena

Mūsu autobusa ceļojums sāksies Rīgā! Tranzīts caur Latviju, Igauniju. Uzkāpšana uz prāmja Tallina-Helsinki. Turpināsim ceļojumu pa gleznaino ceļu caur ezeru zemi, caur Somijas pilsētām, ciematiem, garām priedēm, granīta akmeņiem un sasalušā ūdens spoguļvirsmām. Brauciens uz Oulu. Lai atpūstos pēc garā ceļa, dosimies uz ūdens atpūtas parku. SPA centra «Eden» apmeklējums – ūdens slidkalniņi, ūdens masāža, jūras vilnis, dažādas saunas – īsta vasaras paradīze - ar palmām un tropiskajiem zaļumiem ziemas vidū! Ceļš uz viesnīcu. Nakšņošana viesnīcā Oulū.

2. diena

Brokastis viesnīcā. Ceļš uz Rovaniemi – Lapzemes galvaspilsētu, mūžīgo Ziemassvētku valstību. Slavenākā Somijas pilsēta un Santa Klausa dzimtene! Sniegotā Lapzeme un Arktiskie ziemeļi sākas šeit! Uz ziemeļiem no Rovaniemi atrodas Santa Klausa karaliste, kas ietver Santa Klausa ciematu, Santa Klausa darbnīcu, Santa pastu un Santa Parku. Atbraucot uz šejieni - Jūs nokļūsiet pasakā.

Mūs gaida SANTA KLAUSA CIEMATS, kur varēsiet satikt un parunāt ar pašu Santa Klausu, nofotografēties piemiņai, nosūtīt no Santa Klausa pasta biroja apsveikumus saviem draugiem un tuviniekiem, kā arī nopirkt suvenīrus. Neaizmirstiet iegādāties diplomu par ziemeļu polārā loka šķērsošanu! Apmeklējiet Husky Park, lai dotos izbraucienā suņu pajūgā: skaļu suņu reju pavadījumā, dosieties aizraujošajā ceļojumā ragavās pa sniegotu mežu, bet pirms tam, jums pastāstīs par haskijiem, par šķirnes vēsturi un suņu dzīvi bargajos ziemeļu dabas apstākļos. Suņi ir labsirdīgi un ļoti draudzīgi, par ko varēsiet pārliecināties paši. Šis neticamais ceļojums neatstās bez emocijām! Dosimies uz pasaku pasauli, kur mīt rūķi un elfi – SANTA  PARK: Ziemassvētku melodiju pavadījumā Jūs nonāksiet pazemes valstībā – īstā elfu alā! Santas Parka viesi var doties izzināt neskaitāmas noslēpumainas vietas un piedzīvot dažādas izklaides: Elfu skola, Misis Klauss Piparkūku virtuve, Santas birojs, Vilciens «Gadalaiki», Ledus galerija ar izgaismotām ledus skulptūrām, Milzīga Sniega Bumba, Pasts utt. Atgriešanās viesnīcā.

3. diena

Brokastis viesnīcā. Ceļš uz Ranuā, kur varēsiet apmeklēt arktiskās savvaļas dabas pasauli – galējo ziemeļu zoodārzu! Dzīvnieki dzīvo plašajos voljēros mežā, pateicoties apstākļiem, kas maksimāli pietuvināti dabiskajiem, dzīvnieki uzvedas atbilstoši saviem dabiskajiem instinktiem.  Pastaigā pa 2,5 km garu zoodārza aleju, Jūs redzēsiet vairāk nekā 200 tā iemītniekus.  Ceļā vidū atrodas milzīgie voljēri ar savvaļas dzīvniekiem –  brūnajiem un baltajiem lāčiem, vilkiem, lūšiem. Pie zoodārza varēsiet iegādāties dažādus Karl Fazer gardumus. Ceļš uz viesnīcu.

4. diena

Brokastis viesnīcā. Ceļš uz Helsinkiem un Somijas lielāko Jūras centru «Sea Life», kur ir ūdens tunelis, mīt haizivis, dzeloņrajas un citi Ziemeļeiropas ūdeņu jūras iemītnieki! (22.12 – brīvais laiks Helsinkos). Ceļš uz ostu. Vakarā prāmis Helsinki-Tallina. Tranzīts caur Igauniju un Latviju. Ierašanās Rīgā.

Ceļojuma cena:

€ 269.00 (1 vieta autobusā)