PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

thumb_show3.php.jpg
Foto: Publicitātes foto
“SKYPARK Latvija” batutu un izklaižu centrs Rīgā, Grostonas ielā 1 (Maxima XXX lielveikala ēkā) veidots kā bērniem un ģimenēm draudzīga atpūtas vieta.

Centrā izbūvēts apmēram 900 m2 liels batutu laukums, uz kura var lēkāt, sportot un izklaidēties gan bērni, gan pieaugušie. Vakaros “SKYPARK Latvija” aicina pie sevis arī profesionālus sportistus un atlētus, jo batutu laukums un konfigurācija apmierinās arī profesionāļu prasības.

Laukums ietver gan horizontālos, gan slīpos batutus. Vienā laukuma malā ir uzstādīti trīs dažāda augstuma basketbola grozi, kas ļauj to lietotājiem efektīvā palēcienā no batuta triekt grozā “slam-dunk”. Otrā malā atrodas liels porolona kubu baseins, kurā piezemēties pēc iespaidīgu salto un triku veikšanas.

Lai dažādotu atpūtas iespējas, pēc lēkāšanas pa batutiem bērni var izklaidēties, braukājot pa zāli ar neparastiem un atraktīviem telpu velosipēdiem, kā arī izbaudīt kārtīgas sumo cīņas, uzspēlēt grīdas dambreti, vai apgūt laba līdzsvara iemaņas uz balansa dēļiem.

Parkā ir izbūvētas arī 7 atpūtas telpas, kuras paredzētas bērnu ballīšu un jubileju organizēšanai. Katrā telpā ir unikāls, Igaunijas grafiti mākslinieku veidots dizains. Tās ir aprīkotas ar mēbelēm un gatavas uzņemt ciemiņus jebkurā nedēļas dienā. Rezervējot kādu no istabiņām un rīkojot pasākumus pie mums, rezervācijas maksā iekļautas arī noteikts skaits ieejas biļešu, kas ļauj 2,5 stundu garumā izmantot gan batutus, gan citas pieejamās aktivitātes.

Kopā ar mums ēkā atrodas arī lielveikals Maxima, kas ļauj apvienot izklaidi ar iespēju veikt ikdienas iepirkumus.

Ņemot vērā, ka daudzu skolu klases ierodas Rīgā dažādās ekskursijās, arī “SKYPARK Latvija” var palīdzēt aizpildīt ekskursijas dienu, iekļaujot programmā arī izklaidi mūsu batutu centrā par īpašu cenu tieši klasēm – visa gada garumā klases biļetes darbadienās pie mums maksās 5 EUR no personas. Par šo cenu klase varēs izmantot visas “SKYPARK Latvija” atrakcijas divu stundu garumā.

Reklāmraksts