PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

5741.jpeg
Līdz 7.novembrim skolu vadība, vecāku un skolēnu organizācijas, skolotāju asociācijas un augstskolas aicinātas Ekselences balvai izvirzīt profesionālākos un radošākos dabaszinību un matemātikas skolotājus.

Ekselences balva jau trešo gadu ir skolotāju profesionālās meistarības apliecinājums - pasākums, kas plašākas sabiedrības vidū ļauj atklāt to, cik daudz dabaszinātnēs un matemātikā ir patiesi izcilu skolotāju, kuri spēj veidot mācību procesu atbilstošu laikam. Vienlaikus pasākums ir platforma skolotājiem saistošu un oriģinālu ideju apmaiņai, vēsta ziņu aģentūra LETA.

"Ja jums zināms izcils skolotājs, ar kura darbu lepojaties, kurš savās stundās māca skolēniem būt uzņēmīgiem un radošiem, rosina skolēniem darboties kā pētniekiem, aicina izmantot informācijas tehnoloģiju priekšrocības, vada stundas arī ārpus klases, kā arī dalās savā pieredzē ar kolēģiem, izceliet skolotāju ar balvas palīdzību," aicina organizatori.

Lai izvirzītu skolotāju Ekselences balvai, pieteicējam jāaizpilda pieteikuma veidlapa, kurai jāpievieno skolotāja CV. Ekselences balvas nolikums, kā arī pieteikuma veidlapas, kā arī plašāka informācija par projektu atrodama LU Dabaszinātņu un matemātikas izglītības centra interneta vietnē.

Labākie no balvai izvirzītajiem skolotājiem 3.decembrī tiksies klātienē, lai konkursā analizētu mācību situācijas, risinātu metodiskus uzdevumus, modelētu un vadītu nodarbības skolēniem. Dienas noslēgumā kopīgi tiks svinēts paveiktais un apbalvošanas ceremonijā godinās labākos no labākajiem.