PIESLĒDZIES E-KLASEI

Trešdiena, 2024. gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

5735.jpeg
Radušās grūtības vienoties par to, kur doties ekskursijā? Vidzemes Olimpiskais centrs piedāvā dažādas aktivitātes, kas patiks visai klasei.

Ekskursijas pamats ir Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parka apmeklējums, kuru izveidojusi Vidzemes Olimpiskā centra radošā komanda. Sajūtu Taka, kas atrodas pie Jāņa Daliņa stadiona Sporta rehabilitācijas centra,ir veidota no dabas elementiem un stiepjas 2,7 kilometru garumā.

Dabas takas posmi veidoti no oļiem, Valmieras stikla šķiedras zilajām stikla lodītēm, egļu un priežu čiekuriem, smiltīm, keramzīta gabaliņiem un koka mizu mulčas. Ikviensvar sajust dabas pieskārienu ar visām piecām maņām: dzirdi, redzi, tausti, ožu un garšu. Sajūtu parka apmeklējuma laikā, ieteicams doties ar basām kājām, lai izbaudītu dažādu elementu veidotos takas posmus. Dabas takā ir izveidoti dažādas grūtības pakāpes šķēršļi.

Cena: 1 LVL/personai. Cenā iekļauts: Sajūtu takas apmeklējums (skolotājiem nobeigumā tēja un zāļu vanniņa kāju relaksēšanai), gids, uzdevumi un aktivitātes.

Lai klases ekskursiju padarītu par aizraujošu piedzīvojumu, aicinām to izveidot kopā ar klasesbiedriem, izvēloties papildus Vidzemes Olimpiskā centra aktivitātes:

  • Klinšu kāpšana ar instruktoru J. Daliņa stadionā Ls 1.50 vienai personai;

(Kāpšanas siena, ar diviem dažādiem kāpšanas ceļiem, kuru virsotne atrodas 13 metru augstumā.)

  • Peldēšana J. Daliņa SPA centra peldbaseinā – Ls 1.50 vienai personai;

(Vienlaikus peldēšanai baseinā, caur stiklotām sienām un griestiem, ir iespēja vērot J. Daliņa stadiona sportisko atmosfēru.)

  • Slidošana Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē ar instruktoru – Ls 3.00/h vienai personai;

(Slidošanas laikā iesācējiem instruktoru vadībā ir iespēja apgūst slidošanas pamatus, savukārt pieredzējušiem slidotājiem - attīstīt slidošanas tehniku, ātrumu un veiklību. Ja ir vēlme pēc izklaides slidojuma ir iespēja organizēt Disko uz ledus)

Pēc aktīvas atpūtas, piedāvājam pieteikt sātīgas pusdienas: pamatēdiens, deserts un augļu dzēriens - Ls 2.00 vienai personai.

Iepriekš piesakoties ir iespēja apmeklēt arī bezmaksas nodarbību Atkritumu pievienotā vērtība, kuru vadīs Ieva Veģere, SIA ZAA0 vides izglītības speciāliste. Nodarbības norises vieta – Sajūtu parkā izveidotajā Dabas skolā.

Plašāka informācija par Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parku un ekskursiju pieteikšana: www.sajutuparks.lv

IMG_0376.JPG Klinsu_kapsanas_siena.jpg IMG_0290.JPG

Disko_slidosana_gaishinata.jpg IMG_0327.JPG 2013-08-13_p8090420.jpg