PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

6297.jpeg
Jaunieši un skolotāji tiek aicināti pieteikties semināru ciklam JA-YE Latvija Jauno uzņēmēju skola 2013, kurā var izzināt uzņēmējdarbības izglītības iespējas Latvijas skolās, kā arī piedalīties dažādās radošajās darbnīcās.

8.oktobrī plkst. 10:00 JA-YE Latvija Jauno uzņēmēju skola 2013 aicina skolēnus un skolotājus pulcēties Rīgā, Multikino telpās modes un izklaides centrā Rīga Plaza.

JA-YE Latvija Jauno uzņēmēju skola 2013 ir vienas dienas informatīvu semināru un radošo darbnīcu cikls dažādos Latvijas reģionos ar mērķi skolēniem un skolotājiem sniegt ieskatu praktiskās uzņēmējdarbības izglītībā un veiksmīgas karjeras veidošanā jau skolas laikā. Rīgas seminārā skolēnus un skolotājus veiksmīgu zīmolu veidošanā izglītos zīmolu komunikācijas konsultante un zīmolu ligzdas Matka vadītāja Inese Apse-Apsīte, bet par inovācijām uzņēmējdarbībā stāstīs Swedbank biznesa attīstības pārvaldes projektu vadītāja Karīna Lindava. Savukārt par iespējām uzsākt uzņēmējdarbību jau skolas laikā pastāstīs biznesa izglītības biedrības Junior Achievement – Young Enterprise Latvija komanda.

RTU Rīgas Biznesa skolas bakalaura programmas direktora Claudio A. Riveras vadībā jaunieši izstrādās inovatīvas biznesa idejas, lai vēlāk tās attīstītu Skolēnu mācību uzņēmumu programmas ietvaros visa mācību gada garumā. Mārketinga darbnīcā dalībnieki reālā uzņēmējdarbības vidē modes un izklaides centrā Rīga Plaza pētīs mārketinga risinājumus radīs ierosinājumus dažādu produktu virzīšanai tirgū. Karjeras izglītības darbnīcā Baltic-American Freedom Foundation stipendiāti iepazīstinās skolēnus ar veiksmīgas karjeras veidošanas noslēpumiem un to, kas jauniešus sagaida darba tirgū. Tikmēr skolotāji varēs saņemt konsultāciju par pieejamo metožu efektīvu integrēšanu mācību procesā. Semināra dalībniekus gaida arī pārsteigums no Tallink Latvija.

Pieteikšanās anketu un semināru programmu, kā arī informāciju par citiem plānotajiem semināriem atrodama vortālā www.jal.lv vai www.draugiem.lv/jal. Trīs semināri jau notikuši Kuldīgā, Alūksnē un Rēzeknē, pulcējot 499 skolēnus un skolotājus no 53 skolām. Vēl desmit līdzīgi semināri šoruden plānoti arī citās Latvijas pilsētās.