PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

7056.jpeg
Iluzionisti Pecolli ir iestudējuši un producējuši projektu – šovu Bubblelandia, kas savā krāšņumā sola līdzināties Cirque du Soleil izrādēm.

Šo izrādi jau ir redzējuši skatītāji Itālijā, Libānā, Kaļiņingradā, Indonēzijā, Kiprā, Anglijā, Kuveitā, Katarā un cituviet. Šovs nepārtraukti tiek papildināts ar aizvien jaunām idejām. Tā jaunāko versiju Latvijas skatītājiem būs iespēja redzēt 8.novembrī Rīgas Kongresu namā divās izrādēs.

Izrādē uzstājas iluzionisti un ziepju burbuļu meistari Pecolli, kā arī talantīgi cirka žanra pārstāvji – žonglieri, kontorsionisti un dejotājas, kā arī smilšu mākslas meistari. Izrādē tiek izmantoti specefekti un jaunākie sasniegumi šovu vizuālajā mākslā. Izrādes darbība notiek gan uz skatuves, gan skatītāju vidū, turklāt ir interaktīva.

Krāšņos skatuves tērpus veidojusi māksliniece Elita Patmalniece, izrādes mūziku komponēja Valdis Zilveris. 2015.gada sezonā Pecolli ar šo izrādi dosies pasaules tūrē uz Krieviju, Ķīnu un Ameriku.

Šova notikumi izrādē aizved pelēko un steidzīgo cilvēku uz īpašu, krāsainu, dzīvespriecīgu vietu, kuru sauc Bubblelandia (Burbuļzeme). Tā ir vieta, kur apstāties, pasapņot, ieklausīties, ieskatīties, papriecāties, atveldzēties, izsmieties, izbrīnīties, turklāt tas ir tepat uz šīs planētas, precīzāk, tas ir mūsos pašos – mūsu dvēseles Okeānā.

Īpašs piedāvājums paredzēts skolām – 20% atlaide biļetēm, kā arī divas brīvbiļetes skolotājai. Piedāvājums ir spēkā grupām, sākot no 10 cilvēkiem. Par atlaižu cenām iespējams sazināties, rakstot e-pasta vēstuli pasākuma organizatoriem [email protected] vai zvanot pa tālruni 29470394.

Pasākums ir paredzēts visai ģimenei, tam nav vecuma ierobežojuma. Izrādes notiks Rīgas Kongresu namā 8.novembrī plkst.15:30 un 19:30. Vairāk par pasākumu iespējams uzzināt interneta vietnē un Pecolli mājaslapā. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs.