PIESLĒDZIES E-KLASEI

Trešdiena, 2024. gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

6774.jpeg
Foto: tomoliveira / 123RF
Latvijas Sporta izglītības iestāžu direktoru padome apbalvojusi desmit labākos jaunos sportistus un viņu trenerus par augstiem rezultātiem Eiropas un pasaules līmenī.

Par zelta un sudraba medaļām Eiropas un pasaules U-18 čempionātā smaiļošanā un airēšanā apbalvots Talsu novada sporta skolas audzēknis Roberts Akmens un viņa treneri Zigurds Zujevs un Aleksandrs Timoškēvics, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Par 1.vietu pasaules junioru čempionātā šaušanā apbalvoti Tukuma Sporta skolas audzēkņi Lauris Strautmanis un Emīls Vasermanis, kā arī treneris Zigfrīds Markainis.

Par augstiem sasniegumiem BMX sacīkstēs apbalvots Valmieras Bērnu sporta skolas sportists Mikus Dāvia Strazdiņš un treneris Olafs Lakučs.

Par 9.vietu pasaules jaunatnes Olimpiādē (PJO) augstlēkšanā apbalvojumu saņēma Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS) audzēkne Jūlija Tarvide un viņas trenere Gaļina Kozireva.

Par 9.vietu Eiropas un pasaules U-23 čempionātā smaiļošanā un kanoe airēšanā apbalvots Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas audzēknis Kaspars Tīklenieks un viņa treneris Kaspars Močāns.

Par PJO izcīnīto 8.vietu soļošanā balvu saņēma Ventspils pilsētas domes sporta skolas Spars audzēknis Artūrs Makars un treneris Aivars Rumbenieks.

Par 4.vietu PJO šķēpmešanā apbalvota Viesītes sporta skolas sportiste Laine Donāne un trenere Tatjana Donāne.

Par 3.vietu PJO ložu šaušanā balvu saņēma Dobeles Sporta skolas sportiste Agate Rašmane.

Par vairākām iegūtām vietām PJO peldēšanā apbalvots BJSS Rīdzene sportists Jānis Šaltāns un trenere Gaļina Broka.

Balvas tiek piešķirtas no 2012.gadā izveidotā Jaunatnes sporta fonda. Šogad fonda finansējumu nodrošināja uzņēmums Latvijas Valsts meži.