PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

6896.jpeg
Foto: vitalinka / 123RF
Ir apstiprināts grafiks 2015.gadam, kad iespējams pieteikties finansējuma saņemšanai konkrētu vides projektu īstenošanai. 

Grafiku ir apstiprinājusi Latvijas vides aizsardzības fonda (LVAF) administrācija. Laikā no nākamā gada 19.janvāra līdz 30.janvārim būs iespēja pieteikties finansējumam projekta Vides izglītības nometņu organizēšana bērniem un jauniešiem pirmās kārtas īstenošanai.

Februārī tiks pieņemti iesniegumi finansējumam, lai organizētu vides izglītības nometnes bērniem un jauniešiem ar invaliditāti. Pieteikties varēs laikā no 16.februāra līdz 27.februārim. Projekta Vides izglītības nometņu organizēšana bērniem un jauniešiem otrās kārtas īstenošanai pieteikumi finansējumam tiks pieņemti no 16.marta līdz 27.martam, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Aprīlī pieteikties finansējumam varēs projekta Videi draudzīga dzīvesveida popularizēšana otrajai kārtai. Maija pirmajās divās nedēļās iesniegumi tiks pieņemti par finansējumu īpaši aizsargājamo dabas teritoriju aizsardzības pasākumu plānošanas un ieviešanas otrajai kārtai, bet maija beigās - televīzijas un raidījumu veidošanas otrās kārtas īstenošanai.

Finansējums tiks piešķirts no valsts budžeta programmas Vides aizsardzības fonds.