RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža lepojas ar vairāk nekā 100 gadu bagātu vēsturi un pieredzi medicīnas izglītībā. Esam mūsdienīga, stabila un pieprasīta izglītības iestāde Latvijā. Kopš 2010. gada esam piederīgi Rīgas Stradiņa universitātei.

Šobrīd Koledža īsteno četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas:

  • Ārstniecība ar kvalifikāciju Ārsta palīgs (studiju ilgums 3 gadi),
  • Farmācija ar kvalifikāciju Farmaceita asistents (studiju ilgums 2,5 gadi),
  • Ārstnieciskā masāža ar kvalifikāciju Masieris (studiju ilgums 2 gadi)
  • Ārstniecība ar kvalifikāciju Neatliekamās medicīnas ārsta palīgs (studiju ilgums 1 gads pēc ārsta palīga kvalifikācijas iegūšanas).

Tāpat Koledžā iespējams apgūt profesionālās vidējās izglītības programmu Zobārstniecība ar kvalifikāciju Zobārsta asistents (mācību ilgums 2 gadi) un arodizglītības programmu Māszinības ar kvalifikāciju Māsas palīgs (mācību ilgums 1 gads).

Reflektants var pieteikties uz valsts apmaksātām budžeta vietām, vai maksas studijām. Uzsākot studijas ir iespēja pretendēt arī uz stipendiju.

 

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža atver virtuālās durvis interesentiem, lai vairāk pastāstītu par studiju iespējām Koledžā. Aicinām uz atvērto durvju dienu 27. aprīlī plkst. 15, lai tiktos tiešsaistē ar studiju programmu vadītājiem, kas vairāk pastāstīs par katras profesijas pienākumiem, programmas saturu un atbildēs uz jūsu jautājumiem. Satiksiet tiešsaistē mūsu studentus, kas dalīsies savā pieredzē, kā arī būs iespēja vairāk uzzināt par uzņemšanas nosacījumiem un datumiem.

FOTO 674x450 eklasei.jpg

Aicinām reģistrēties dalībai atvērto durvju dienā, aizpildot anketu ŠEIT.

 

Reģistrēšanās ir atvērta līdz 26. aprīlim. Vietu skaits ir ierobežots!

 

Seko jaunumiem Koledžas mājaslapā www.rcmc.lv un sociālo tīklu Facebook un Instagram kontos.

 

Reklāmraksts