PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

6833.jpeg
Foto: noblige / 123RF
Portālā E-klase tagad pieejams arī elektroniskais kultūras kalendārs, kurā vienuviet apkopota informācija par aktuālajiem pasākumiem bērniem un ģimenēm.

Kalendāra satura veidošanā iesaistīties var ikviens. Bērnu pasākumu organizatori ir aicināti papildināt kalendārā esošo informāciju, sūtot informāciju par notikumu uz e-pasta adresi [email protected]. Savukārt vecāki un bērni īpašā kalendāra sadaļā var ieteikt dažādus kultūras pasākumus, ko ir vērts apmeklēt.

Kalendārā ir apkopota aktuālā informācijas par bērnu kultūras pasākumiem ne tikai Rīgā, bet arī Latvijas reģionos. Pasākumu kalendārs ir praktisks palīgs vecākiem, kas palīdzēs izvēlēties bērniem atbilstošākos un interesantākos kultūras pasākumus, kurus apmeklēt brīvajā laikā. Kalendāru E-klasē veido bērnu kultūras projekts Garā pupa.

"Garās pupas kalendārs ir vienīgā platforma internetā, kur vecāki var vienkopus atrast informāciju par bērnu un jauniešu kultūras notikumiem Latvijā. Šis ir ērts rīks, ja vecāki savlaicīgi vēlas saplānot aktivitātes bērniem - gan galvaspilsētā, gan ārpus Rīgas. Vērtīgi ir tas, ka iespējams atrast informāciju ne tikai par tradicionālajiem piedāvājumiem bērniem, bet neparastākiem kultūras notikumiem, kuri plašākam lokam nav zināmi," ziņu aģentūru LETA informēja biedrības Ascendum dibinātāja un kultūras žurnāliste Eva Ikstena-Strapcāne.