PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

7748.jpeg
Šogad portāls E-klase piedāvā jaunu sadaļu, kurā iespējams lasīt dažādus latviešu un ārzemju autoru literatūras darbus, kas laika gaitā ieguvuši plašu atzinību. 

Sadaļā E-grāmatas ir izvēlēta un apkopota ieteicamā literatūra skolēniem, taču to noteikti novērtēs arī vecāki un skolotāji, jo pieejamas ir gan tik ļoti iemīļotās latviešu literatūras klasiķu grāmatas, gan arī ārzemju autoru daiļliteratūras zelta klasika.

Turpmāk skolā ieteiktā literatūra bērniem vairs nebūs jāmeklē grāmatnīcās vai bibliotēkās, tāpat vairs nebūs arī jāgaida rindā, kamēr klasesbiedrs to būs izlasījis, jo nu to pavisam ērti varēs atrast E-klasē un lasīt jebkurā laikā!

Pašlaik jaunajā sadaļā ir pieejami vairāk nekā 30 autoru darbi, taču E-grāmatu saturs tiks papildināts, pievienojot jaunas grāmatas. Jaunajā sadaļā ir pieejamas gan maksas, gan bezmaksas latviešu un cittautu daiļliteratūras e-grāmatas.

E-grāmatu saturs ir izveidots sadarbībā ar e-grāmatnīcu Las.am, integrējot portāla saturu E-klasē. Portāls Las.am ir izveidots 2013.gadā.