PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

Izvēlies studijas LU Sociālo zinātņu fakultātē un sasniedz augstākās virsotnes!
Izvēlies studijas LU Sociālo zinātņu fakultātē un sasniedz augstākās virsotnes!
Foto: Latvijas Universitāte
Vai vēlies kļūt par reportieri, politologu, veidot reklāmas vai pārvaldīt informāciju? Izvēlies studijas Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātē (SZF), kur var apgūt informācijas gadsimtam būtiskās zināšanas un prasmes!

“Mēs esam labākā vieta Latvijā, kurā tiek mācītas sociālās zinātnes, un mēs lepojamies, ka mums ir izdevies nokomplektēt vislabāko komandu no pasniedzējiem, kuri ar studentiem strādās visās jomās, kas ir saistītas ar sabiedrības pētniecību, sabiedrības vadību un komunikāciju,” saka LU SZF asociētais profesors un Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ījabs.

SZF piedāvā kvalitatīvas un mūsdienīgas studijas piecās bakalaura studiju programmās – Komunikācijas zinātnē, Informācijas pārvaldībā, Politikas zinātnē, Socioloģijā un Sociālajā darbā. Fakultātes studenti mācās izprast sabiedrību un komunikācijas procesus, orientēties informācijas plūsmā un pārzināt informācijas avotus, un  galvenais – izkopt kritisko domāšanu.

Teorētiskās un praktiskās zināšanas studenti iegūst augsti kvalificētu pasniedzēju vadībā. Viņu vidū ir gan bagātīgu starptautisku pieredzi guvuši profesori, gan savā jomā pieredzējuši nozaru eksperti. SZF ir mūsdienīga, ar plašu bibliotēku un multimediju studiju, un studenti te apgūst, kā filmēt, uzstāties kameras priekšā un veidot savas pirmās reportāžas. Fakultātē ir arī sava televīzija “Kivi TV”, portāls Mansmedijs.lv, kā arī žurnāls “Avantūru”, kuru saturu rada un veido paši studenti. Tiem, kas šogad uzsāks studijas LU SZF, jau būs iespēja turpināt studiju procesu jaunajā Rakstu mājā Torņkalnā. Daudzi studējošie ir izmantojuši ne vien iespēju studēt par valsts budžeta līdzekļiem, bet arī spējuši iegūt prestižās LU mecenātu stipendijas.

SZF lepojas ar augstu nodarbināto absolventu īpatsvaru un plašajām darba iespējām, kas viņiem pieejamas, lai sasniegtu savus mērķus. Fakultātes beidzēji ir pieprasīti ne tikai medijos un politikā, bet arī bankās, lielos uzņēmumos, ministrijās, pašvaldībās, pētniecības institūtos, bibliotēkās un citur.

Izvēlies savu studiju programmu:

- Informācijas pārvaldība: noskaties VIDEO

- Komunikācijas zinātne: noskaties VIDEO

- Politikas zinātne: noskaties VIDEO

- Sociālais darbs: noskaties VIDEO

- Socioloģija: noskaties VIDEO

Uzņemšana LU Sociālo zinātņu fakultātes bakalaura studijās notiek no 28. jūnija līdz 12. jūlijam. Nenokavē!

Vairāk par pieteikšanos: ŠEIT

Izvēlies studijas SZF – Spēcīgu Zināšanu fakultātē un iekaro savas sapņu virsotnes!

Reklāmraksts