PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

7559.jpeg
Foto: evdoha / 123RF
Rīgas 80.vidusskolā jaunizveidotās četras pirmsskolas grupas jau ir piepildītas, tās darbu sāks no janvāra. 

Skolas direktore Anna Vladova vakar grupu svinīgā atklāšanā apstiprināja, ka vecāki steigušies pieteikt bērniņus, tiklīdz kā Rīgas Izglītības, kultūras un sporta departaments bija izplatījis informāciju par pirmsskolas grupu izveidi, un uz vietām jau ir izveidojusies pat neliela rinda, informē ziņu aģentūra LETA.

Rīgas 80.vidusskolas pirmajā stāvā izveidotas četras pirmsskolas grupas, kurās būs vieta aptuveni 80 bērniem vecumā no pusotra gada. Lai skolas telpās varētu iekārtot arī bērnudārzu, šovasar tika veikta telpu renovācija, kas izmaksāja 220 000 eiro, kā arī tika labiekārtota teritorija sporta nodarbēm un izbūvēti rotaļu laukumi, kas izmaksāja vēl gandrīz 57 000 eiro. Skolas ēkā pēdējo četru gadu laikā ir veikti arī citi remontdarbi - par 184 675 eiro nomainīts ūdensvads un kanalizācijas sistēmas, par 31 721 eiro renovēta aktu zāle un par 269 366 eiro veikti ēkas siltināšanas darbi.

Vakar Rīgas domes priekšsēdētājs kopā ar skolas direktori Vladovu un domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktora vietnieku Ivaru Balamovski svinīgi atklāja jaunizveidotās pirmsskolas izglītības grupas Rīgas 80.vidusskolā, Andromedas gatvē 11.