PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

9326.jpeg
Foto: highwaystarz / 123RF
2013./2014.mācību gadā, līdz Spodrības mēneša noslēgumam, kas iepriekš bijis aprīļa beigās vai maijā, Jelgavas skolas aicinātas piedalīties makulatūras vākšanas konkursā.

Konkursa dalībnieki drīkst vākt dažāda veida makulatūru - avīzes, žurnālus, grāmatas, biroja papīru, kartonu un citus papīra izstrādājumus. Konkursa noslēgumā tiks vērtēts savāktās makulatūras daudzums (kilogramos) uz vienu izglītības iestādes audzēkni, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Izglītības iestāde, kura konkursā savāks lielāko daudzumu makulatūras, iegūs ceļojošo balvu Labo nodomu koks un titulu Videi draudzīgākā skola Jelgavā, kā arī dāvanu kartes 150 eiro (105 latu) vērtībā kancelejas un biroja preču iegādei. Skola, kas iegūs otro vietu, saņems dāvanu kartes 100 eiro (70 latu) vērtībā kancelejas un biroja preču iegādei, bet trešā vieta saņems dāvanu kartes 70 eiro (49 latu) vērtībā.

Konkursa rezultāti dalībniekiem tiks paziņoti pieteikuma anketā norādītajai kontaktpersonai un publicēti SIA Zemgales EKO mājaslapā un laikrakstā Jelgavas Vēstnesis.