PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

5765.jpeg
Ņemot vērā lielo interesi par studiju iespējām Dānijā, organizācija Dream Foundation rīko bezmaksas semināru, kurā būs iespēja uzzināt par pieteikšanos studijām, kā arī satikt divu Dānijas augstskolu pārstāvjus.

Seminārs šodien plkst.17.30 notiks Rīgas Ekonomikas augstskolā (Strēlnieku ielā 4a), 311.auditorijā, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Dānija vilina studētgribētājus no daudzām valstīm, tostarp Latvijas, piedāvājot bezmaksas augstāko izglītību Eiropas Savienības pilsoņiem, taču šis nav vienīgais iemesls, kāpēc jaunieši izvēlas Dāniju par savu nākamo studiju zemi, norāda organizācijas pārstāve Elīna Ivanova.

Daudzus jauniešus satraucot jautājums, vai pēc studiju beigšanas viņi būs gatavi darba tirgum. Dānijas augstākās izglītības programmas ar praktisko pieeju studijām un ciešo sadarbību ar uzņēmumiem ļaujot studiju laikā ne tikai apgūt daudzas iemaņas, bet arī izmēģināt tās praktiski, gūstot pieredzi apgūstamajā studiju jomā.

Seminārā piedalīsies pārstāvji no Dienviddānijas Universitātes (University of Southern Denmark) un Zēlandes Biznesa un tehnoloģiju institūta (Zealand Institute of Business and Technology), kas pastāstīs par studiju iespējām, kā arī atbildēs uz semināra apmeklētāju jautājumiem.