PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

5791.jpeg
Foto: Publicitātes foto
Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) aicina piedalīties Atvērto durvju dienā, kas notiks sestdien, 8. martā no plkst. 10.30 līdz 13.00. 

Atvērto durvju dienā topošajiem studentiem būs iespēja klātienē uzzināt vairāk par studiju programmām un pieejamajām stipendijām, kā arī tikties ar pasniedzējiem, studentiem un RJA absolventiem.

Reģistrācija RJA Atvērto durvju dienas apmeklēšanai: http://apply.rgsl.edu.lv/enter/42

RJA piedāvā studijas angļu valodā divās Latvijā unikālās starpdisciplinārās bakalaura studiju programmās Tiesības un bizness un Tiesības un diplomātija. RJA moto ir „Beyond Borders” („Pāri robežām”) – augstskola piedāvā augstāko izglītību, kas apvieno akadēmiskās zināšanas un to praktisko pielietojumu, šķērso disciplīnu robežas un piedāvā studijām starptautisku perspektīvu.

2014./2015. studiju gadam Rīgas Juridiskā augstskola pirmo reizi piedāvā vairākas iespējas iegūt bezmaksas studiju vietas. Augstskola ir izsludinājusi Agrīnās uzņemšanas loteriju, kas piedāvā iespēju laimēt vienu bezmaksas studiju vietu vienam mācību gadam bakalaura un vienu – maģistrantūras studiju programmās. Lai piedalītos izlozē, potenciālajam studentam ir jāiesniedz uzņemšanas dokumenti agrīnajai uzņemšanai – līdz 17. martam. Tāpat pirmo reizi iedibinātas stipendijas vidusskolu beidzējiem – izcilniekiem.

Atvērto durvju dienā aicināti piedalīties gan vidusskolu absolventi, gan profesionāļi, kas vēlas papildināt zināšanas vienā no specializētajām tiesību un starpdisciplinārajām maģistrantūras programmām.

RJA Atvērto durvju diena notiks Rīgā, Strēlnieku ielā 4k-2.

Sīkāka informācija: www.rgsl.lv