PIESLĒDZIES E-KLASEI

Trešdiena, 2024. gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

7332.jpeg
Foto: vladimirgalkin / 123RF
Šodien plkst.15 Ministru kabinetā Nacionālā sporta padome lems par naudas balvām par izciliem sasniegumiem sportā 2013.gada nogalē un 2014.gadā.

Kopumā saņemti 138 pieteikumi naudas balvām par izciliem sasniegumiem sportā no 32 sporta veidu federācijām, informē Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāve Laura Zaharova.

Sēdē notiks arī padomes priekšsēdētāja vietnieka vēlēšanas, kā arī tiks izskatīti jautājumi saistībā ar valsts kapitālsabiedrību ziedojumu sadali sporta nozares attīstībai un citi.

Sporta padome lems par VAS Latvijas Valsts meži 2014.gadā plānoto ziedojumu divu miljonu eiro apmērā sadali starp biedrībām Latvijas Sporta federāciju padome, Latvijas Olimpiskā komiteja, Latvijas Komandu sporta spēļu asociācija, Latvijas Paralimpiskā komiteja un Latvijas Sporta izglītības iestāžu direktoru padome (Jaunatnes sporta fondu) sporta nozares attīstības veicināšanai.

Sēdes darba kārtībā iekļauts jautājums arī par 2015.gada Eiropas čempionāta finālturnīra basketbolā vīriešiem grupas turnīra sarīkošanu Latvijā, FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posma organizēšanu Latvijā 2016.-2020.gadā, Latvijas Futbola federācijas stadionu un futbola laukumu infrastruktūras attīstības programmu un saņemtajiem sporta federāciju pieteikumiem Eiropas un pasaules čempionātu sarīkošanai Latvijā 2015.gadā.