PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

"Radot mūziku" – atraktīvi un interaktīvi materiāli skolēniem!
"Radot mūziku" – atraktīvi un interaktīvi materiāli skolēniem!
Foto: Radot mūziku
"Radot mūziku" – mācību līdzekļi, kas sniedz plašu metožu un ideju klāstu mācību procesa dažādošanai un atvieglošanai. Tie palīdz ietaupīt laiku un enerģiju, lai stundās būtu iespēja pievērsties svarīgākajam!
  • Aizraujoša grāmata 1. – 3. klasei (111 lpp.)
  • Koša darba burtnīca 1. – 3. klasei (128 lpp.)
  • Bieza nošu burtnīca ar špikeri (64 lpp.)
  • Ērts zīmulis ar Do mažora gammas špikeri
  • Parocīgs digitāls krājums ar 26 jauniem mācību video un 170 darba lapām.

 

Izskaidrot lietas vienkārši un saprotami – tas ir izaicinājums un māksla vienlaikus. Pats svarīgākais ir noturēt bērnā zinātkāri un interesi, lai viņā mostas vēlme izzināt un darīt to arī patstāvīgi. Tāpēc visos "Radot mūziku" materiālos akcentēta krāsainība, atraktivitāte un interaktivitāte, kā arī visu uztveres centru iesaiste mācību procesā! Tēmu izklāsts bagātināts ar apjomīgu mācību video sēriju, tādējādi skolēnam sniedzot iespēju arī patstāvīgi apgūt vielu vai atkārtot apgūto!

Interesi, aizrautību un zināšanu apguvi palīdzēs sekmēt arī izzinoši eksperimenti, spēles, dažādu sadzīves priekšmetu vai dabas velšu radoša izmantošana, kas var lieliski kalpot kā jauns iedvesmas avots! Līdzās teorijas izklāstam un tematiskiem uzdevumiem materiālos integrēti griešanas un siešanas darbi, zīmēšanas un līmēšanas uzdevumi, spēles, eksperimenti – viss mūzikas stundu norises dažādošanai, skolēnu priekam un aizrautībai – www.radotmuziku.lv.

Katrs skolotājs, tāpat kā katrs skolēns un klases kolektīvs ir atšķirīgs un unikāls, tāpēc esam izveidojuši mācību materiālus, kas paver plašu metožu un pielietojamības dažādību mērķu sasniegšanai. Tie ērti palīdzēs situācijās, ja skolēns nav skolā vai stundas notiek attālināti. Tāpēc "Radot mūziku" līdzās grāmatai un darba burtnīcām piedāvā arī digitālu mācību materiālu krājumu, kas vienlīdz parocīgi izmantojams gan skolā, gan mājās. Digitālie materiāli ir klikšķa attālumā – ērti lietot – ātri atrast vajadzīgo tēmu, tos nevar nolietot un nozaudēt, ērti pavairot un dalīties! Printē un pildi darba lapas, mācies vai atkārto jau apgūto, skaties mācību video neierobežotu reižu skaitu un esi gatavs stundai vai kontroldarbam pāris minūtēs!

Mācību materiāliem ir jāpalīdz zināšanu apguves procesā, nevis to jāsarežģa – tāda ir "Radot mūziku" pārliecība! Un ar tieši tādu – iedrošinošu, košu un daudzveidīgu materiālu klāstu tas nāk pie skolēniem, skolotājiem un ikkatra, kurš vēlas iepazīt mūzikas pasauli!

Materiāli izstrādāti pēc Skola2030 vadlīnijām.

Vairāk par produktiem ŠEIT.

Iejūties "Radot mūziku" noskaņā un gūsti priekšstatu!

Reklāmraksts