PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

11102.jpeg
Foto: Illia Uriadnikov / 123RF
Kultūras pilī Ziemeļblāzma šodien plkst.15.00 tiks sveikti Rīgas labākie pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogi un darbinieki, kā arī tiks pasniegta Martas Rinkas piemiņas balva Mūžs veltīts bērniem.

Pirmsskolas pedagogi un iestāžu darbinieki atzinību var iegūt kādā no divām nominācijām - Par ieguldījumu pirmsskolā un Par ilggadēju darbu profesijā, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Ik gadu tiek pasniegta arī Martas Rinkas piemiņas balva Mūžs veltīts bērniem, ko piešķir par ilggadēju ieguldījumu un izciliem sasniegumiem pirmsskolas pedagoģijas nozares attīstībā.

Labāko bērnudārzu pedagogu un darbinieku godināšana, izsakot pateicību par godprātīgu, profesionālu pedagoģisko darbu, kā arī par ieguldījumu pirmsskolas izglītības attīstībā, Rīgā notiek jau trešo gadu.

Balvas labākajiem bērnudārzu darbiniekiem pasniegs Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane un Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Guntis Helmanis

Pretendentus nominācijai varēja pieteikt pirmsskolu kolektīvi, pirmsskolas iestādes padome un Rīgas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāju un pirmsskolas izglītības metodiskā darba vadības konsultatīvā padome.