PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža aicina uz virtuālo atvērtu durvju dienu
RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža aicina uz virtuālo atvērtu durvju dienu
Foto: RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža
Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Sarkanā Krusta medicīnas koledža aicina 23. martā plkst. 16:00 uz virtuālo atvērto durvju dienu, kas notiks zoom platformā.

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža ir viena no vecākajām veselības aprūpes izglītības iestādēm Latvijā. Kā ik gadu, Koledža atver durvis interesentiem, lai vairāk pastāstītu pat studiju iespējām Koledžā. Šogad vērsim virtuālās durvis un tiešsaistē uz sarunu aicināsim programmu vadītājus, metodiķes un studentus.

Atvērto durvju ietvaros būs iespēja uzzināt par studiju programmām, kāda pandēmijas laikā ir veselības aprūpes studentu ikdiena, kā arī ielūkoties studiju procesā – kā studenti attālinātos apstākļos apgūst praktiskās iemaņas.

Šobrīd Koledža īsteno četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas: “Ārstniecība” ar kvalifikāciju Ārsta palīgs (mācību ilgums 3 gadi) un kvalifikāciju Neatliekamās medicīnas ārsta palīgs (mācību ilgums 1 gads pēc ārsta palīga kvalifikācijas iegūšanas), “Farmācija” ar kvalifikāciju Farmaceita asistents (mācību ilgums 2,5 gadi) un “Ārstnieciskā masāža” ar kvalifikāciju Masieris (mācību ilgums 2 gadi). Tāpat Koledžā iespējams apgūt profesionālās vidējās izglītības programmu “Zobārstniecība” ar kvalifikāciju Zobārsta asistents (mācību ilgums 2 gadi) un arodizglītības programmu “Māszinības” ar kvalifikāciju Māsas palīgs (mācību ilgums 1 gads).

Reģistrēties atvērto durvju dienai var aizpildot anketu ŠEIT.

Vairāk informācijas par RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledžu www.rcmc.lv.

Reklāmraksts