PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

5818.jpeg
Rīgā šodien sāksies galvaspilsētas Skolēnu domes rīkotā akcija Rīgas sakarīgākais skolotājs 2014, kura notiks desmito gadu pēc kārtas.

Akcijas pirmajā kārtā skolēni un citi interesenti var pieteikt skolotājus, balsojot par kādu no 8000 Rīgas pašvaldības izglītības iestāžu skolotājiem. Akcijas laikā skolēniem un absolventiem, kā arī ikvienam interesentam tiks dota iespēja pateikties saviem skolotājiem par viņu ieguldīto darbu. No šodienas līdz 2.aprīlim par savu sakarīgāko skolotāju var balsot portālā Draugiem.lv, vēsta ziņu aģentūra LETA.

60 skolotāji, kas pēc pirmās kārtas būs ieguvuši visvairāk balsojumu, tiks iekļauti nākamajā akcijas kārtā, kura risināsies no 9.aprīļa līdz 23.aprīlim.

Sakarīgs skolotājs ir tāds, kas ar savu darbu spēj ieinteresēt skolēnus un radoši pasniedz ne tikai mācību priekšmetu, bet dod padomus arī skolēnu tālākajās dzīves gaitās. Sakarīgs skolotājs ir tas, kura dēļ ar prieku gribas iet uz skolu, kas atbalsta grūtā brīdī, kura dēļ matemātika nešķiet tik grūta, raksturojot akciju, pauž tās organizatori.

Ar akcijas Rīgas sakarīgākais skolotājs 2014 nolikumu iespējams iepazīties Rīgas Skolēnu domes mājaslapā.