PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

7058.jpeg
Foto: karelnoppe / 123RF
Sākoties skolēnu rudens brīvlaikam, bērni un jaunieši aicināti apmeklēt pilsētas bibliotēkas un brīvā laika centrus, lai lietderīgi pavadītu brīvo laiku. 

Pasākumos būs iespējams iesaistīties dažādās aktivitātēs, konkursos, viktorīnās, kā arī, protams, satikties ar draugiem, informē ziņu aģentūru LETA.

Skolēnu brīvlaikā dažādi pasākumi, tostarp radošās darbnīcas, mīklu minēšanas pēcpusdienas, datora programmu apguve, kā arī citas aktivitātes sarūpētas Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālēs. Ar visu Rīgas filiālbibliotēku piedāvājumu iespējams iepazīties tīmekļa vietnē

Tāpat brīvo laiku kopā ar draugiem iespējams pavadīt kādā no 22 brīvā laika centriem, kuros bērniem un jauniešiem ir iespēja radoši darboties, organizēt pašiem dažādus pasākumus, spēlēt novusu, biljardu, dziedāt karaoke, lasīt grāmatas utt., tāpat brīvā laika centrā strādā pedagogi, kuri labprāt darbojas kopā ar bērniem un jauniešiem, taču ļauj radoši darboties arī pašiem, uzņemoties tikai pieskatītāja funkcijas. Brīvā laika centru apmeklējumi ir bez maksas.

Brīvā laika istabas-centri atrodas vairākās skolās vai bērnu un jauniešu centros visos Rīgas mikrorajonos. Turklāt bērniem, kuri apmeklē centrus, nav jābūt šo iestāžu audzēkņiem.