PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

6770.jpeg
Foto: pressmaster / 123RF
Šodien notiks Latvijas Sporta izglītības iestāžu direktoru padomes (LSIIDP) konference, kurā spriedīs par darba algas samaksas modeļiem pedagogiem. 

Tāpat apspriedīs arī profesionālās ievirzes sporta izglītības programmu treneriem un 2015.gada budžeta finanšu pieprasījumu.

Sadarbībā ar Valsts sporta medicīnas centru un Veselības ministriju tiks diskutēts par nepieciešamajiem grozījumiem Ministru kabineta noteikumos par sportistu un bērnu ar paaugstinātu fizisko slodzi veselības aprūpes un medicīniskās uzraudzības kārtību, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Kopā ar politisko partiju pārstāvjiem tiks apspriests Latvijas sporta organizāciju memorands politiskajām partijām pirms 12.Saeimas vēlēšanām.

Konferences atklāšanā viesnīcā Radisson Blu Hotel Latvija piedalīsies izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete. Konferencē tiks sveikti LSIIDP Jaunatnes sporta fonda finansējuma saņēmēji - sporta skolu, sporta klubu sportisti un viņu treneri.

LSIIDP ir organizācija, kura valstī apvieno un pārstāv profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāžu intereses. Profesionālās ievirzes sporta izglītības programmas valstī apgūst 72 profesionālās ievirzes sporta izglītības iestādēs, kurās trenējas vairāk nekā 29 000 bērnu un jauniešu 40 sporta veidos un strādā gandrīz 1200 treneri.