PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

7357.jpeg
Foto: Ernests Dinka / Saeimas Kanceleja
Jau trešo gadu tiek organizēts viens no vērienīgākajiem pasākumiem izglītības nozarē - Latvijas skolotāju konference E-KLASE, kurā ik gadu pulcējas vairāk nekā 500 Latvijas skolu pārstāvju. 

Latvijas skolotāju konference šogad notiks 12. aprīlī no plkst. 9:00 līdz 15:00 Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) Kaļķu ielā 1, Rīgā. Konferences ietvaros notiks piecas interešu darbnīcas, no kurām katram skolotājam būs iespēja apmeklēt divas, iepriekš uz tām piesakoties.

„Mums ir liels prieks, ka Latvijas skolotāju konference ir kļuvusi par nozīmīgu un ļoti gaidītu pasākumu skolotāju vidū. Šogad konferencē skolotāji ne tikai uzzinās aktualitātes par digitalizāciju skolās, bet arī rosināsim viņus aktīvi diskutēt par dažādiem jautājumiem, lai kopīgi rastu noderīgus risinājumus un praktiski iepazīstinātu ar jaunākajām tehniskajām un digitālajām iespējām. Latvijā ir ļoti daudz brīnišķīgu skolotāju, kas ik dienu apgūst ko jaunu un ar savām zināšanām dalās ne tikai savā skolā, bet arī ar mums, iesakot daudz noderīgu ideju E-klases attīstībā. Vēlamies šīs konferences laikā pateikties visiem mūsu skolotājiem – cilvēkiem, kas rūpējas par Latvijas lielāko vērtību – izglītību,” stāsta portāla E-klase.lv redaktore Dita Lapsa.

Kā lektori pasākumā uzstāsies biedrības Vecāki par izglītību pārstāve Jana Simanovska, Latvijas Universitātes docente Linda Daniela, tehnoloģiju uzņēmuma Lielvārds IT vadītājs Andris Gribusts, E-klase.lv projektu vadītājs Persijs Ģederts un biedrības Latvijas Vecāku kustība valdes locekle Evisa Stankus.

Dalība konferencē ir bez maksas, dalībnieki tiks nodrošināti ar bezmaksas pusdienām un kafijas pauzēm. Pasākuma starplaikos varēs iegādāties grāmatas. Skolu pārstāvjiem tiks izsniegti sertifikāti par dalību Latvijas skolotāju konferences E-KLASE 2013 nodarbībās 6 akadēmisko stundu apjomā.

Pieteikšanās dalībai konferencē ilgs līdz 28. martam.