PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

aaaaaa.png
Foto: Publicitātes foto
Vēlies ar klasesbiedriem izbaudīt vasaru pie ūdens?

Nebēdnīgi lēkt ūdenī, slidināties pa slidkalniņiem, pievarēt šķēršļu joslu, šķelt ūdens varavīksnes? Tev ir iespēja to visu izbaudīt Latvijā lielākajā atklātajā ūdensparkā "5Masti' Ozolniekos!

Tikai 20 minūšu attālumā no Rīgas, Ozolnieku ezerā, atrodas ūdensparks "5Masti" - viens no Eiropas lielākajiem piepūšamo atrakciju parkiem 3500m2 platībā, kas ir pilns izaicinājumu, smieklu un jautrības. Šajā parkā ir iespējams ne vien lieliski pavadīt laiku, bet arī sarīkot sacensības.

Blakus parkam ir arī Baltijas garākā kabeļtrase 800 metru garumā, kurā Tu vari slēpot un dēļot ezera dzidrajā ūdenī un taisīt trikus pa veselām 10 pro-līmeņa konstrukcijām.

Par 10 eiro (5 eiro parks vai trase atsevišķi) varēsi izbaudīt 2 stundas tīra prieka Mastos! Nodrošināsim ar visu nepieciešamo inventāru, hidrotērpiem, vestēm un trasē arī ķiverēm. Parkā visu uzrauga sertificēti glābēji. Bonusā visam - klases skolotājai dāvinām bezmaksas biļeti!

Strādājam katru dienu 12.00-20.00; raksti mums uz [email protected] vai zvani pa tālruni +371 28366699 un rezervē laiku.

“5Masti”, Ozolnieku ezers, Ozolnieki, Ozolnieku novads, Latvija.

Meklē mūs arī Facebook.

Reklāmraksts