PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

1i.jpg
Foto: Tallink publicitātes foto
Mācību gada noslēgums un izlaidums ir vieni no svarīgākajiem dzīves un spilgtākajiem mācību gada notikumiem. Pēc mācīšanās un eksāmeniem Tu esi pelnījis īstu prieku un neaizmirstamāko ballīti kopā ar klasesbiedriem un skolotāju – sarīko to uz mūsu kuģiem “Isabelle” un “Romantika.”

Ja esi absolvents – dodies spilgtā jūras ceļojumā un ballējies ar skolasbiedriem vēl vienu reizi pirms došanās lielajā dzīvē. Ja skolas gaitas vēl turpinās – kopā ar savu klasi un mīļāko skolotāju nosvini vasaras brīvlaika sākumu.

Mēs parūpēsimies par visu pārējo, lai šis 40 stundu piedzīvojums uz kuģa un Stokholmā ir pati labākā mācību gada noslēguma vai izlaiduma balle. Neparastā kuģa noskaņa, ko vari piedzīvot tikai jūras ceļojuma laikā, plaša atpūtas un izklaides programma, ansamblis, trubadūrs un dīdžejs, skanīga karaoke, gardas maltītes un iespaidīgas šova izrādes. Stokholmā izvēlies savai klasei piemērotāko un interesantāko dienas plānu. Ja vēlies, mēs Tev palīdzēsim un pastāstīsim par foršākajām un aizraujošākajām lietām un vietām Stokholmā.

Aicini līdzi klasesbiedrus, draugus un mīļākos skolotājus, lai kopīgi piedzīvotu Tavu labāko gada noslēguma vai izlaiduma ballīti.

Īpašais piedāvājums skolēniem

Skolēniem no 12 līdz 17 gadiem

 Kajītes klase

 Cena par 1 vietu kajītē, €

 B

 no 42.75

 A

 no 47.00

 

Skolēniem virs 18 gadiem

 Kajītes klase

 Cena par 1 vietu kajītē, €

 B

 no 64.25

 A

 no 68.50

Skolotājam, kas pavada skolēnu grupu, īpaša cena ceļojumam – tikai 20.00 € un ēdināšana – 1 brokastis un 1 vakariņas zviedru galda restorānā – BEZ MAKSAS!

Ceļojuma cenā iekļauts:

·          Kruīza ceļojums Rīga–Stokholma–Rīga – viena vieta četrvietīgā kajītē.

·          Telpa klases pasākumam (līdz 2 stundām).

·          Vienas brokastis un vienas vakariņas zviedru galda restorānā.

·         Ceļojuma nodeva.

·         Aizraujoša atpūtas un izklaides programma uz kuģa.

Piedāvājums spēkā skolēnu grupām kruīzu ceļojumiem no 01.05. līdz 30.06.2018.

Papildu informācija:
67099710[email protected] un Tallink mājaslapā.

Reklāmraksts