PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

18.martā notiks diskusiju un pieredzes forums “LABI. BŪT. SKOLOTĀJS.”
18.martā notiks diskusiju un pieredzes forums “LABI. BŪT. SKOLOTĀJS.”
Foto: pexels
18.martā notiks IESPĒJAMĀS MISIJAS diskusiju un pieredzes forums “LABI. BŪT. SKOLOTĀJS.”, kas būs veltīts skolotāju labbūtības tēmai. Foruma mērķis ir aktualizēt dažādus skolotāju labbūtības aspektus un rast atbildes uz jautājumiem, kā skolās nodrošināt skolotāju labbūtību veicinošu vidi un kādi ir iespējamie risinājumi, lai Latvijas skolās ne tikai piesaistītu jaunus, bet noturētu tur jau strādājošos skolotājus.

Foruma laikā tiks meklētas arī atbildes uz aktuāliem skolu personālvadības jautājumiem, kā arī labākie risinājumi sekmīgām skolotāju un vecāku attiecībām.

Foruma ietvaros norisināsies trīs diskusijas “Vai skolotājs drīkst labi justies?”, “Kas notur vai nenotur skolotāju?” un “Kurš zina labāk?”, un tajās piedalīsies gan skolu vides pārstāvji, gan lēmumpieņēmēji pašvaldību un valsts līmenī, kā arī vecāki un dažādu jomu eksperti.

IESPĒJAMĀ MISIJA diskusiju rezultātā vēlas nonākt pie konkrētiem priekšlikumiem un risinājumiem, kas sekmētu skolotāju labbūtību un tādējādi risinātu skolotāju trūkumu Latvijas skolās ilgtermiņā.

Tradicionāli IESPĒJAMĀS MISIJAS pieredzes foruma laikā notiks arī virkne praktisku darbnīcu, kuru mērķis ir piedāvāt skolotājiem un skolu vadības komandām principus, rīkus un metodes, kas atvieglotu un efektivizētu skolu un skolotāju ikdienu.

Diskusiju un pieredzes forums “LABI. BŪT. SKOLOTĀJS.” norisināsies tiešsaistē un tam iespējams pieteikties līdz 16.martam. Reģistrēšanās un plašāka informācija pieejama ŠEIT.

Forumu atbalsta Mitto Events, Edurio, Mobilly, Lielvārds “Kompetences centrs”, fonds “Plecs” un Kosmosa izziņas centrs.

IESPĒJAMĀ MISIJA ik gadus organizē diskusiju un pieredzes forumu, lai aktualizētu, apspriestu un risinātu aktuālus ar izglītības kvalitāti saistītus jautājumus.