PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

27. un 28. maijā – dodies uz Latvijas Meža dienām Tērvetē!
27. un 28. maijā – dodies uz Latvijas Meža dienām Tērvetē!
Foto: LVM
Vēl līdz 20. maijam vari pieteikt savu klasi “Latvijas Meža dienu” pasākumam, kas norisināsies 27. un 28. maijā laikā no plkst.10:00 līdz plkst.17:00 Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē!

Dalība pasākumā ir bez maksas. Īpaši gaidītas ciemos ir skolas un ģimenes, lai iepazītu meža audzēšanas ciklu no sēkliņas līdz koka mājai, kā arī izzinātu mācību un karjeras iespējas meža nozarē vairāk kā 80 meža izziņas pieturās!

27. maijā – SKOLU DIENĀ – notiks daudzveidīgas aktivitātes dažādu vecumu skolēniem, norisināsies “Zaļās jostas” Vides svētki, kā arī LVM Meža olimpiādes fināls. Šajā dienā būs īpaša skatuves programma kopā ar iluzionistu/triku meistaru Tomu Felkeru un lielprojekta “MESA” pianistu Matīsu Repsi.

28. maijā – ĢIMEŅU DIENĀ – ciemos gaidīts jebkurš dabas draugs, kurš vēlas iepazīt Latvijas zaļo zeltu – mežus! Uz skatuves notiks briežu piebaurošanas paraugdemonstrējumi un uzstāsies leģendārā grupa “Līvi”.

Skolas, kas būs iepriekš pieteikušās, pasākuma laikā saņems papildu izglītojošus materiālus un īpašo balvu – bezmaksas ieeju LVM Dabas parka Tērvetē maksas daļā!

Uzzini vairāk ŠEIT.

Reklāmraksts