PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

6892.jpeg
Foto: Toms Grīnbergs, LU Preses centrs. Attēlā: "Ekselences balvas 2013" laureāti, mecenāti, organizatori un apsveicēji.
Līdz 3.novembrim aicina izvirzīt profesionālākos un radošākos bioloģijas, fizikas, ķīmijas un matemātikas skolotājus Ekselences balvai. 

Skolotājus izvirzīt Ekselences balvai var skolu vadība, vecāku un skolēnu organizācijas, skolotāju asociācijas, pašvaldības, augstskolas un uzņēmumi.

Labākie no balvai izvirzītajiem skolotājiem 9.decembrī tiksies finālā, lai konkursā apmainītos ar inovatīvām idejām mācību darbā, analizētu mācību situācijas, risinātu metodiskus uzdevumus, modelētu un vadītu nodarbības skolēniem. Dienas noslēgumā notiks svinīgā apbalvošanas ceremonija, kurā tiks godināti visi finālisti.

Katra mācību priekšmeta skolotājs saņems 1400 eiro balvu.

Ekselences balva jau ceturto gadu ir skolotāju profesionālās meistarības apliecinājums, informē Latvijas Universitātes Preses centrs. Plašāka informācija par projektu atrodama LU Dabaszinātņu un matemātikas izglītības centra mājaslapā

Ekselences balvas pasākumu organizē LU Dabaszinātņu un matemātikas izglītības centrs, Valsts izglītības satura centrs un LU Fonds.