PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

boy-brick-brick-wall-769746.jpg
Foto: Pexels
Jūs, iespējams, jau zināt, ka, gatavojoties Latvijas valsts simtgadei, Finanšu ministrija, Izglītības un zinātnes ministrija un VAS “Latvijas Loto” kopā īsteno unikālu projektu – lielo Simtgades loteriju. Tās mērķis ir iegūt līdzekļus stipendiju atbalsta programmai labākajam ikvienas Latvijas vidējās izglītības iestādes absolventam.

Atrast, atbalstīt un motivēt izcilus jauniešus – tas ir svētīgs darbs. Tas ir darbs uz palikšanu. Tas ir īsts Latvijas nākotnes radīšanas darbs.

Kopumā 2018. un 2019. gadā šim mērķim mēs novirzīsim vairāk nekā 400 000 eiro no Simtgades loterijas ieņēmumiem. Stipendiju 500 eiro apmērā jau šī mācību gada beigās saņems katras Latvijas vidējās izglītības iestādes izlaiduma klašu viens labākais skolēns.

Aicinām Jūs uzsākt darbu, lai saskaņā ar stipendijas piešķiršanas nolikumu izvēlētos vienu 2017./2018. mācību gada absolventu, kurš saņems šo atbalstu par mācību sasniegumiem, aktīvu sabiedrisko darbu, iesaistīšanos mākslinieciskajā pašdarbībā un sporta aktivitātēs, ieguldījumu izglītības iestādes attīstībā.

Izglītības iestādei pretendenta pieteikums ir jāiesniedz līdz 2018. gada 10. jūnijam par 2017./2018. mācību gada pretendentu. Pieteikumu var aizpildīt elektroniski tiešsaistē, kā arī var nosūtīt uz e-pastu vai pa pastu. 

Ar nolikumu “Par stipendijas piešķiršanu vispārējās vidējās izglītības un profesionālās vidējās izglītības ieguvējiem” iespējams iepazīties mājaslapā.

Gadījumā, ja Jums ir papildu jautājumi, lūgums rakstīt uz e-pastu [email protected] vai zvanīt pa tālruni 67083850.

simtgades-loterija-skolu-plakats-APSTIPRINATS_18_09_2017.jpg