PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

11167.jpeg
Foto: Publicitātes foto / VISC
Valsts izglītības satura centrs 2017.gada 25.martā Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā organizē semināru dabaszinātnēs.

Seminārs Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā (Jelgavas ielā 1, Rīgā) tiek rīkots, lai radītu izglītojamiem iespēju padziļināt savas zināšanas dabaszinātnēs, iepazīties ar jaunākajiem sasniegumiem zinātnē un sniegt ievirzi turpmākās profesijas izvēlē.

Seminārā jaunieši lekcijāsun praktiskajās nodarbībāsveiks gaisa piesārņojuma modelēšanu datoros, iepazīsies ar  bioindikācijas pamatprincipiem un to, kā šī metode darbojas sauszemes ūdens kvalitātes novērtēšanā, iepazīsies ar in vitro toksiskumanovērtēšanas pamatprincipiem un uzzinās par farmaceita darba zināmajiem un mazāk zināmajiem aspektiem, pienākumiem cilvēku veselības atjaunošanā un profilaksē, kā arī par nepieciešamajām zināšanām un prasmēm, kuras ir jāapgūst, lai strādātu par farmaceitu, informē Mudīte Kalniņa, projekta aktivitāšu koordinatore zinātniski pētnieciskās darbības jomā.

  • Seminārs plānots no plkst.11.00 līdz 16.00.
  • Semināram aicināti pieteikties 9.-12.klašu izglītojamie līdz 2017.gada 10.martam, aizpildot anketu.

Dalība seminārā tiks apstiprināta, ņemot vērā informāciju pieteikšanās anketā. Ja Jūsu dalība seminārā ir apstiprināta, taču ierasties nav iespējams, lūdzu informēt projekta asistenti Beāti Livdansku, e-pasts: [email protected] Apstiprinājums dalībai seminārā tiks izsūtīts individuāli uz pieteikumā norādīto e-pasta adresi līdz 2017.gada 11.martam.