PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

9012.jpeg
Foto: Alises Rozes Dizaina studija
Alises Rozes Dizaina Studija piedāvā apgūt Video filmēšanas un montāžas kursu Rīgas centrā. 

Nodarbības notiek reizi mēnesī pilnu sestdienu un svētdienu, kad pedagogs-režisors Asaturs Keims (Asatuur Keim) dodas uz Latviju no Anglijas, Braitonas, lai dalītos ar pasaules mēroga zināšanām video filmēšanā kā ikdienai, tā reportāžai, tā arī kino vajadzībām. Zināšanas labi noderēs gan iesācējiem, gan arī tiem, kuri ir jau pieredzējuši šajā jomā.

Piecu mēnešu Video filmēšanas un montāžas kursā - savu autorprogrammu – A. Keims ir veidojis, iekļaujot gan teorētiskās zināšanas, gan arī praksi. Režisors lekcijas un nodarbības veidojis vairākos blokos. Katrs bloks sastāv no divu dienu lekcijām un vienas lekcijas interneta tiešsaitē, kas sevī iekļauj dažādas tēmas:

- Kino uzņemšanas process soli pa solim;
- Skaņas ieraksts;
- Gaisma - teorija un prakse;
- Projekta izstrāde no scenārija līdz gatavai filmai;
- Video montāžas teorija un prakse.

Aplūkojiet iepriekšējo video kursantu grupas darbu un vairāk par kursiem lasiet mājaslapā.

Profesionālais režisors A.Keims (Asatuur Keim) savas zināšanas apguvis "London Academy of Media Film & TV" un "Brighton Film School", kā arī pilnveidojis zināšanas dažādos multimediju projektos, gūstot plašu pieredzi Anglijā, Spānijā, Krievijā un ASV.

Vairāk par režisoru un viņa daiļradi iespējams uzzināt mājaslapā.

Tāpat Alises Rozes Dizaina studija katru vakaru piedāvā labi pavadīt laiku un iegūt jaunas zināšanas profesionālu mākslinieku pavadībā – foto, gleznošanas, interjera, floristikas, ainavu dizaina, zīmēšanas un daudzos citos mākslas kursos, informē Alises Rozes Dizaina Studijas/mācību centra direktors Pēteris Zālītis.