PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

9261.jpeg
Foto: Anete Kluce
Ceturtdien, 12. septembrī, no plkst. 15:00 līdz 19:00 norisināsies svētki Annas ielā. Bērni, jaunieši un vecāki varēs iesaistīties vairāk nekā 30 radošajās un tehniskajās darbnīcās.

Vienā no Rīgas mazākajām ieliņām – Annas ielā – ik septembri durvis plašāk ver Tehniskās jaunrades nams (TJN) Annas 2. 12. septembrī būs iespēja izpētīt visas nama darbnīcas un studijas, sajust darba dunu, tikties ar pasniedzējiem un pieteikties uz sev tīkamākajām nodarbībām.

Svētkos varēs vērot arī raķešu palaišanu, kuģu un lidmodeļu demonstrēšanu, notiks Superpuiku treniņi ar industriālā alpīnisma elementiem un audio vizuāla performance. Būs iespēja spēlēt galda spēles, apgleznot akmeņus, saiņot šokolādes tāfelītes un izmēģināt citas interesantas lietas.

Uz skatuves, sākot no plkst. 17:00, uzstāsies Migels Žiraldi no TJN Annas 2 Ritma studijas, kā arī grupa Kroffork ar performanci. Draudzīgu sveicienu svētkos sniegs Emīls Balceris no grupas Musiqq, Nikolajs Puzikovs, roka dziedātājs Atis Ieviņš, Kašers un studija Zvaigžņu sala, kā arī Ieva Sutugova un Dobeles violetais ceriņu koris.

Slēdzam ielu, lai atvērtu durvis! Vairāk info: www.tjn.lv