PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

starptautiskas macibas.jpg
Foto: Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra
Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) aicina pieteikties starptautiskām mācībām jaunatnes darbiniekus un ikvienu, kurš ikdienā strādā ar jauniešiem.

Mācību laikā, kuru darba valoda būs angļu valoda, tiks padziļinātas starptautisku projektu rakstīšanas un īstenošanas prasmes, kā arī prasmes, kas būs noderīgas turpmākajā darbā ar jauniešiem. Pašlaik dalībnieku atlase norisinās 3 mācībām:

"Embracing Diversity"

No 18. līdz 23. novembrim Itālijā, Romā, notiks mācības jaunatnes darbiniekiem, kuru laikā varēs apgūt noteiktas metodes, kā pārvaldīt dažādību, vienlaikus ļaujot dalībniekiem iepazīt atšķirīgus dažādības veidus. Mācību laikā tiks apskatīti dažādi iekļaušanas un dažādības koncepti. Tiks piedāvāti konkrēti rīki, tehnikas un metodes, kuras izmantojot jaunatnes darbinieki var pārvaldīt dažādību. Tāpat dalībnieki mācībās apgūs, kā iegūtās zināšanas nodot jauniešiem, ar kuriem viņi strādā ikdienā, kā palīdzētu jauniešiem novērtēt dažādību un spēt sadarboties, respektējot ikkatra atšķirības.

Pieteikšanās līdz 15. septembrim šeit.

"Cherry on the cake"

No 10. līdz 14. novembrim Albānijā, Tirānā, notiks mācības, kurās radošā vidē varēs iepazīt dažādus jauniešu apmaiņas projektu kvalitātes aspektus, kā arī šo projektu neformālās mācīšanās potenciālu darbā ar jaunatni. Tāpat tiks apskatīti izaicinājumi, ar kuriem var sastapties, strādājot ar jauniešiem starptautiskā vidē.

Pieteikšanās līdz 15. septembrim šeit.

YOCOMO 3 mācības

No 20. līdz 26. novembrim Latvijā notiks mācības jaunatnes darbiniekiem, kurās tiks apgūta sistemātiska pieeja kompetenču attīstībā, izmantojot Eiropas apmācību stratēģijas kompetenču modeli jaunatnes darbiniekiem.

Pieteikšanās līdz 18. septembrim šeit.

Visas izmaksas tiek segtas no programmas "Erasmus+: Jaunatne darbībā" finanšu līdzekļiem. Dalībniekiem jānodrošina līdzfinansējums 28,46 eiro apmērā. Plašāka informācija par JSPA apmācībām šeit.