PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

8607.jpeg
Foto: Publicitātes foto.
Vasara – tas ir labi pavadītas laiks, smiekli, piedzīvojumi, draugi, atmiņas un bez šaubām fotogrāfijas, kas iemūžina šos mirkļus! 

Fotogrāfija ir māksla, kas neļauj mums aizmirst īpašos mirkļus un sniedz iespēju dalīties ar citiem savās emocijās! Iemācīties noķert šos mirkļus, saprotot un pārdomājot bildes kompozīciju, - to visu var apgūt Alises Rozes Dizaina studijā foto kursos Kaspara Teilāna vadībā. Trīs mēnešu laikā Tu ne tikai iepazīsi fotoaparātu visos tā sīkumos, apgūsi kompozīcijas pamatus, praktizēsies foto studijā, bet arī iemācīsies strādāt bilžu apstrādes programmas Photoshop vidē.

Par kursu apmeklējumu teic paši kursanti: „Esmu patīkami pārsteigta, ka tik īsā laika sprīdī esmu apguvusi izpratni par fotoaparāta režīmiem, tiem rādītājiem, kas ietekmē fotogrāfijas kvalitāti. Pedagogs ir profesionālis, kurš zina, kā iegūt kvalitatīvas fotogrāfijas, kā arī labprāt dalās savās zināšanās un pieredzē. Pozitīvi, ka ir humora izjūta. Patika pārrunāt pašas uzņemtās fotogrāfijas, jo šī analīze ir īpaši noderīga.”

Esi savas dzīves mākslinieks! Ķer mirkļus kā medībās!

Vasara – tas ir laiks, kad Tu vari uzziedēt, kad var aizmirst par biezajiem ziemas kažokiem un ļauties viegliem un laiskiem lindrakiem, jo tas, kā Tu izskaties, maina to, kā Tu jūties. Tāpēc Alises Rozes Dizaina studija aicina uz stila kursiem, kuru ietvaros apgūsi prasmes izvēlēties tieši sev piemērotākās krāsas un toņus apģērbā un meikapā, atbilstoši savam un sezonas tipam pieredzējušas stilistes Inetas Lesītes vai Jeļenas Veļičko vadībā.

Kursā apgūsiet veiksmīga imidža nosacījumus, krāsu teoriju un to psiholoģisko raksturojumu, tuvāk iepazīsies ar kosmētiku un tās iedalījumu, kā arī iemācīsies to pielietot Jums vispiemērotākajā veidā. Pēc kursu apmeklējuma par frizūras un apģērba izvēli vairs nebūs galva jālauza, jo pratīsiet atrast tieši sev piemērotāko. Kursanti uzsver, ka apgūtās zināšanas ļāvušas celt savu pašvērtējumu un mainīt uztveri ap sevi: „Ieguvu augstāku pašvērtējumu. Daudz ideju un informācijas, ko un kā vēlos mainīt. Pasniedzēja lieliski pielāgojas grupas vēlmēm un vajadzībām - prot iesaistīt, ieinteresēt. Būtībā šie bija lieliski un vērtīgi 3 mēneši. Pasniedzējai ļoti liels paldies! Tā turpināt!”

Esi savas dzīves mākslinieks! Uzziedi kā zieds!

Vasara –  tas ir pārmaiņu laiks! Laiks, ko varam nesteidzīgi izbaudīt savā īpaši radītājā vietā, ko saucam par “Mājām”, kur savstarpēju saskaņu radis ikviens tajā esošais elements un kur ar savu raksturu ir iemājojis mājas gariņš. Ja arī tu vēlies izveidot savu īpašo stūrīti, kur nesteidzīgi baudīt savus brīvbrīžus, radīt ap sevi harmonisku un patīkamu vidi, tad Alises Rozes Dizaina studijas Interjera dizaina kursos, kopā ar dizainerēm Lieni Āboltiņu un Taigu Kaļiņinu tu atradīsi atbildes uz saviem jautājumiem. Kursos apgūsi interjera dizaina izstrādes pamatprincipus, atbilstošu funkcionālo un apdares materiālu veidus un risinājumus, telpas attēlošanas un iekārtošanas principus, kā arī pasniedzēja vadībā būs iespēja izstrādāt savu individuālo projektu.

Par kursu apmeklējumu teic paši kursanti: „Mainījās mana uztvere par telpu, par krāsu salikumiem. Labāk redzu telpu un iespējamo risinājumu. Patika praktiskie darbi. Pasniedzēji ir ļoti atsaucīgi, pretimnākoši, atvērti. Ļoti daudz iegulda. Māk nodot savas zināšanas un uztveri par telpu.”

Esi savas dzīves mākslinieks! Jo viss sākas ar ideju, kas pārtop par Jūsu sapņu māju!

Alises Rozes Dizaina Studijas kolektīvs ir pārliecināts: “Lai ko Jūs dienas laikā darītu, jauki plāni vakaram uzlabo noskaņojumu, pamodina degsmi, ierauj emociju gammā, kā arī piešķir patīkamu garšu ikdienai.” Alises Rozes Dizaina Studija atrodas Kr. Barona 59/61, kur jau astoto gadu sniedz iespēju Tev un Taviem tuvajiem cilvēkiem piepildīt darba dienu vakarus radošā atmosfērā, ļaujot izrauties no ikdienas rutīnas – apstāties un padomāt, iekrāsojot savu ikdienu košās krāsās. Pievienot krāsas savai ikdienai Alises Rozes Dizaina Studija piedāvā kādā no astoņiem piedāvātajiem kursiem – zīmēšanas, gleznošanas, foto, video filmēšanas un montāžas, interjera dizaina, ainavu dizaina, floristikas un stila kursiem.

Vairāk informācijas mājaslapā.