PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

_DSC4888.jpg
Foto: Apollo Kino
“APOLLO KINO” atrodas iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole”. Kinoteātris ir daudzfunkcionāls kultūras un izklaides centrs, kas izceļas ar augsti kvalitatīvu un mūsdienīgu tehnisko aprīkojumu.

Visās “APOLLO KINO” auditorijās uzstādīti Barco 4K lāzerprojektori, kas nodrošina izcilu attēla kvalitāti kā 2D, tā 3D formātā. Kinoteātris ir izvietots divos stāvos un tā deviņu skatītāju zāļu kopējā ietilpība ir 1146 vietu, tajā skaitā lielākā un Latvijā vienīgā IMAX zāle ar 277 sēdvietām. Tā ir aprīkota ar jaunāko lāzerprojekcijas un trīsdimensiālo skaņas sistēmu, kas kvalitātes ziņā tiek uzskatīta par labāko šobrīd pieejamo pasaulē. 

Kinoteātrī atradīsiet arī Rīgā vienīgo restorānu kino zāli, kur ir iespējams pasūtīt maltīti, kuru viesmīļi piegādās uz sēdvietām seansa laikā.

Kinoteātrī tiek piedāvātas trīs dažāda veida sēdvietas – standarta Kluba sēdvietas, divvietīgās sēdvietas un zvaigžņu sēdvietas, no kurām kinoteātris piedāvā veikt pasūtījumus ar sev vēlamajiem dzērieniem uz uzkodām, ko vēlāk viesmīlis piegādā uz kinozāli. Jāizmēģina visi sēdvietu veidi!

Apollo Kino piedāvā draudzīgas cenas kino biļetēm bērniem līdz 12 gadu vecumam (ieskaitot) – sākot no tikai 4,00 Eiro, pieaugušo biļetes cena sākot no 6,40 Eiro.

Apollo Kino – kinoteātris ar bonusiem!

Ar klasi uz kino!

Apollo Kino piedāvā piedzīvojumu visai klasei par īpaši izdevīgu cenu skolēnu biļetei, sākot no 3,50 Eiro. Piesakot klases apmeklējumu ar minimālo skolēnu skaitu – 10, skolotājam tiek piedāvāts kino apmeklējums bez maksas. Piedāvājums spēkā darba dienās no plkst. 10:00 līdz 17:00.

Apmeklējumu var pieteikt aizpildot pieteikuma formu vai rakstot uz [email protected]

Vairāk informācijas ŠEIT

 

Ģimenes vakars visai ģimenei!

Katru otrdienas vakaru tiek piedāvāts viens vai divi īpašie seansi ar animācijas filmu vai ģimenes filmu, kuru aicinām apmeklēt kopā ar ģimeni.

Šim seansam ir īpaša biļešu cena – 3,50 Eiro par bērniem, gan pieaugušiem.

Vairām par šo piedāvājumu un aktuālo filmu saraksts ŠEIT.

 

Apollo Kino piedāvā dzimšanas dienas svinības kinoteātrī!

Apollo Kino ir divi piedāvājumi dzimšanas dienas svīnībām. Filmu var skatīties kopējā seansā ar pārējiem apmeklētājiem vai arī organizēt īpašo slēgto seansu tikai Jūsu kompānijai.

Vairāk informācijas ŠEIT. 

Reklāmraksts