PIESLĒDZIES E-KLASEI

Trešdiena, 2024. gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

normal-104d379ffb5.jpg
Foto: Publicitātes foto
Nākamnedēļ elektroierīču ražotājs "Samsung Electronic Baltics" atklās "Samsung" skolas nākotnes programmu "Skolēna digitālais IQ 2018", informēja "Samsung skolas" pārstāvji.

Programma "Skolēna digitālais IQ 2018" atklāšanas pasākums notiks 2.oktobrī plkst.10 Rīgas Franču liceja aktu zālē, Krišjāņa Valdemāra ielā 48.

Atklāšanas pasākumā Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes Pedagoģijas nodaļas vadītāja, profesore Zanda Rubene prezentēs Latvijas jauniešu uzvedības atšķirības digitālajā vidē un klātienē, kā arī raksturos dažus netiķetes piemērus. Etiķetes eksperte Helēna Gaile skaidros, kas ir "netiķete" un kādus pieklājības pamatnoteikumus vēlams ikdienā ievērot ne tikai klātienē, bet arī digitālajā vidē. Savukārt "Samsung Skola" iniciatīvas pārstāve Latvijā Līga Bite pieteiks šī gada programmas "Skolēna digitālais IQ 2018" aktuālo saturu, aktivitātes un mērķi.

"Samsung" skola nākotnei ir "Samsung Electronic Baltics" sociālā iniciatīva, kuras laikā jau otro gadu realizēta programma "Skolēna digitālais IQ", informē aģentūra LETA. Tā tapusi sadarbībā ar Latvijas digitālās jomas ekspertiem, un programmas mērķis ir veicināt jēgpilnāku digitālo tehnoloģiju lietošanu, izmantojot tās ikdienas dzīvē, mācībās un arī nākotnē, sākot darba gaitas.