PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Atvērto durvju diena Liepājas Universitātē
Atvērto durvju diena Liepājas Universitātē
Foto: Liepājas Universitāte
Sestdien, 13. maijā, Liepājas Universitātē laikā no pulksten 15.00 līdz 19.00 notiks Atvērto durvju diena. Tā kā 13. maijā ir Eiropas Muzeju nakts, no pulksten 19.00 Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes ēkā Kūrmājas prospektā 13 būs skatāma ekspozīcija, ko piedāvā jauno mediju mākslas un rakstniecības studenti.

Savukārt Liepājas Universitātes galvenajā ēkā Lielā ielā 14 no pulksten 15.00 interesentiem būs iespēja uzzināt visu par iestāšanās noteikumiem un kārtību, budžeta vietām vai studiju maksu, izspēlēt dažādas spēles un laimēt balvas, kā arī uzzināt par fakultāšu piedāvājumu. Katra no fakultātēm piedāvās iespēju noklausīties lekciju vai piedalīties meistarklasē:

•  15.00 – 15.30 Pedagoģijas un sociālā darba fakultāte 203. auditorijā piedāvā diskusiju par skolotāja nozīmi sabiedrībā ar Liepājas 7. vidusskolas  direktoru Pāvelu Juru

•  15.30 – 16.00 Vadības un sociālo zinātņu fakultāte 227. auditorijā piedāvā sarunu ar uzņēmēju un lektori Zani Gusti par tēmu “Sieviete biznesā”

•  16.00 – 16.30 Dabas un inženierzinātņu fakultāte 243. auditorijā piedāvā studentu izgudrojumu prezentāciju

•  16.30 – 17.00 Humanitāro un mākslas zinātņu fakultāte 229. auditorijā piedāvā radošās domāšanas un rakstīšanas meistarklasi ar Gundegu Rezevsku.

To, kāpēc ir vērts studijām izvēlēties Liepājas Universitāti, skaidro Studentu padomes priekšsēdētājs Andis Gailis: “Liepājas Universitāti izvēlējos, jo tā ir īpaša ar savu attieksmi pret studentiem – pasniedzēji pazīst tevi vaigā un uz saviem jautājumiem vienmēr vari saņemt atbildi un palīdzību, ja nepieciešams. Te ir labs vaibs. Turklāt Liepāja piedāvā iespējas aktīvai atpūtai, kultūrai un izklaidei. Iegūstot augstāko izglītību, ir iespēja izaugsmei, prasmei organizēt sevi, spējai iespaidot procesus, izglītība paver iespējas dzīvē. Droši izvēlies Liepājas Universitāti, man te patīk!”

Uz tikšanos Liepājas Universitātē 13. maijā laikā no pulksten 15.00 līdz 19.00.

Reklāmraksts