PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Augustā un septembrī darbā ar jaunatni iesaistītajiem pieejami informatīvi semināri un projektu darbnīcas
Augustā un septembrī darbā ar jaunatni iesaistītajiem pieejami informatīvi semināri un projektu darbnīcas
Foto: pexels
2021. gada augusta izskaņā un septembrī darbā ar jaunatni iesaistītajiem, organizācijām un pašvaldībām būs pieejami informatīvi semināri un dažādu veidu projektu darbnīcas, bet starptautisko pasākumu interesentiem būs iespēja reģistrēties dalībai jaunatnes lietu forumā Slovēnijā. Visi pasākumi ir bezmaksas, dalībai tajos nepieciešams iepriekš reģistrēties.

No 25. līdz 27.augustam, plkst. 9.00 līdz 17.00, organizāciju pārstāvji ir aicināti piedalīties klātienes mācībās par Kvalitātes zīmi vadošās organizācijas lomas saņemšanai, kas sniedz iespēju pieteikties brīvprātīgā darba projektu finansējumam. Savukārt, septembra beigās – no 29. – 30. septembrim notiks EuroPeers jaunpienācēju mācības.

Augusta beigās un septembrī notiks arī vairākas informatīvās dienas par Eiropas jaunatnes programmu “Erasmus+” un “Eiropas Solidaritātes korpuss” projektu veidiem un to piedāvātajām iespējām:

26. augustā, plkst. 11:00 – Jaunatnes līdzdalības projekti;

30. augusts, plkst. 11:00 – Solidaritātes projekti;

2. septembris, plkst. 14:00 – Jauniešu apmaiņas projekti;

6. septembris, plkst. 14:00 – Jaunatnes darbinieku mobilitātes projekti;

15. septembris, plkst. 14.00 – Partnerības sadarbības projekti.

Lai stiprinātu organizāciju zināšanas un prasmes veidot programmu “Erasmus+” un “Eiropas Solidaritātes korpuss” projektu pieteikumus, potenciālie projektu īstenotāji ir aicināti piedalīties vairākās projektu darbnīcās:

3. – 5. septembris – Jauniešu līdzdalības projektu darbnīca, reģistrācija līdz 22. augustam;

8. – 10. septembris – Solidaritātes projektu darbnīca, reģistrācija līdz 22. augustam;

27. – 29. septembris – Sadarbības projektu darbnīca (informācija sekos).

Tie, kuri vēlas piedalīties starptautiskos pasākumos, līdz 8. septembrim ir aicināti reģistrēties dalībai forumā “European Academy on Youth Work, 2nd edition” (2. – 5. novembris, Slovēnija), kas radīts ar mērķi atbalstīt inovācijas darbā ar jaunatni un darba ar jaunatni politikā, veicināt kvalitatīva darba ar jaunatni attīstību un palīdzēt veidot kopīgu pamatu darbā ar jaunatni un jaunatnes politikā. Reģistrācija tiešsaistē.

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra vērš uzmanību, ka mācību norisē klātienē tiks ievērotas visas mācību norises brīdī noteiktās epidemioloģiskās prasības (masku lietošana, distances ievērošana, higiēnas prasības). Ierodoties uz mācībām būs nepieciešams uzrādīt derīgu Covid-19 sertifikātu (vakcinētajiem vai pārslimojušiem) vai pēdējo 48 stundu laikā pirms mācību norises veikta Covid-19 testa rezultātu (testam jābūt negatīvam), kas ir maksas pakalpojums un jāapmaksā no saviem līdzekļiem.