PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

11382.jpeg
Iespēja pieteikt bērnus vasaras nometnei “Albatross”, baudot vasaras brīvlaiku pie jūras un izvēloties sev piemērotāko nometnes specializāciju 

Vasara ir jau pavisam tuvu, līdz ar to arī ilgi gaidītais vasaras brīvlaiks! Vai vēlies vasaras brīvlaikā iepazīt jaunus draugus, izbaudīt īstus piedzīvojumus, spēlēt aktīvas spēles pludmalē, peldēt baseinā, uzzināt daudz ko jaunu un darīt vēl citas interesantas lietas? Ja Tava atbilde ir „jā”, tad „Albatrosa” vasaras nometnes pie jūras būs īstā vieta tieši Tev!

„Pleznas pa gaisu” - ja vēlies mācīties peldēt vai pilnveidot peldēšanas prasmes, spēlēt spēles pie jūras un dabā, doties pārgājienā gar jūru!

„Burvju akadēmija” – ja vēlies pabūt maģiskajā burvju pasaulē un uzspēlēt kalambolu dzīvē!

„Zaļie pokemoni” – ja esi aizrautīgs pokemonu meklētājs, kurš ir gatavs atrast īstus Zaļos Pokemonus, kas, kā vēsta leģenda, slēpjas nometnes teritorijā, priežu mežā pie „Albatrosa” un jūras krastā!

„Pirātu dārgumus meklējot” – ja domā, ka pie mums ir tikpat labi kā Karību salās, un esi gatavs īstam piedzīvojumam īstu pirātu un jūrnieku stilā!

„Piedzīvojums džungļos” – ja esi gatavs dzīvot „Albatrosa” džungļos, draudzēties ar kaimiņu ciltīm un izdzīvot dabā!

„Ceļojums laikā” – ja vienmēr esi vēlējies paceļot laikā! Dosimies kopā no akmens laikmeta līdz pat mūsdienām!

„Zvaigžņu fabrika” – ja gribi parādīt vai varbūt tikai vēl attīstīt savus talantus dejās, dziesmās, teātra spēlēšanā un citās radošajās izpausmēs!

„Krāsainā vasara” – ja vēlies atpūsties pirms jaunā mācību gada sākuma, izdzīvojot katru dienu jaunās krāsās un jaunos svētkos!

Plašāka informācija par vasaras nometnēm mājaslapā. Rezervējot ieraksti piezīmēs kodu „e-klase” un saņem papildus 5% atlaidi pirmajām divām un pēdējām divām nometnēm, 3% atlaidi – pārējām nometnēm.