PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Bezmaksas konference skolotājiem
Bezmaksas konference skolotājiem
Foto: pexels
Šī gada 29. martā Piņķos notiks konference skolotājiem un izglītības darbiniekiem par aktuālajām tehnoloģijām, rīkiem un pieejām mūsdienīgā izglītības procesā. Konferenci organizē starptautiskā vidusskola “Ekziperī” sadarbībā ar Latvijas Universitātes un Džordžijas Tehnoloģiju institūta (ASV) mācībspēkiem. Dalība konferencē ir bezmaksas. Reģistrācija līdz 25.martam.

Konference notiks hybrid formātā ar iespēju piedalīties gan klātienē “Ekziperī” vidusskolas telpās, gan pieslēdzoties attālināti. Konferences mērķis ir piedāvāt skolotājiem un izglītības darbiniekiem modernas pieejas didaktikā un metodoloģijā, aicinot dalīties pieredzē gan vietējos, gan starptautiskus ekspertus. Programmā paredzētas pašmāju un ārvalstu ekspertu uzstāšanās un interaktīvās diskusijas astoņās mācību jomās: valodās, humanitārajās zinātnēs, matemātikā, mākslā, dabaszinātnēs, pirmsskolā un starpdisciplinārajos priekšmetos.

Konferenci atklās Latvijas Universitātes asociētā profesore un vadošā pētniece Dr. Ieva Margeviča ar lekciju “Valoda kā mācīšanās atslēga”, un noslēgs Džordžijas Tehnoloģiju institūta pasniedzēja Dr. Valērija Čekaļina (Valeriya Chekalina) ar lekciju “Vērtēšana un tās daudzpusība”.

Starptautisko, valsts un privāto skolu skolotāji, darbinieki un skolu kopienu pārstāvji ir aicināti piedalīties konferencē gan kā klausītāji, gan kā runātāji, līdz 25.martam aizpildot anketu. Dalība konferencē ir bez maksas. Visi dalībnieki saņems e-sertifikātu par dalību. Konferences darba valoda ir angļu vai cita, ja prezentācijā tiek likts uz valodu jomas priekšmetu metodiku.