PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

8050.jpeg
Foto: Publicitātes foto. Attēlā: Konkurss Superpuika
24. martā konkursa Superpuika 2015 finālā puiši sacentīsies, rādot galdniecības prasmes, pildot radošus uzdevumus, kā arī izejot fizisko pārbaudījumu trasi.

Finālā piedalīsies 10 puiši no Alūksnes, Daugavpils, Preiļiem, Rīgas, Staļģenes, Salas un Tukuma.

Konkursa Superpuika 2015 pirmās divas konkursa kārtas norisinājās 2014. gada nogalē, kurās piedalījās 117 puiši no visas Latvijas. Finālā par 2015. gada Superpuikas titulu sacentīsies divi puikas no Rīgas - Mārtiņš Mazurs un Aleksandrs Jermolajevs, divi puikas no Tukuma - Haralds Rauls Slišāns  un Kristaps Glazeikins, Eduards Rāzna no Garkalnes novada, Deivids Struckis no Alūksnes, Daniels Siļčonoks no Daugavpils, Edijs Vaivods no Preiļiem, Markuss Krīgers no Jelgavas novada Staļģenes, Leonards Prudāns no Salas novada.

Superpuika 2015 ir daudzpusīgs konkurss 11 – 12 gadus veciem puišiem no visas Latvijas, kas notiek jau 24. reizi. Konkursa uzdevumi ir ļoti vispusīgi, dodot iespēju dalībniekiem pierādīt savas spējas un prasmes gan fiziskajos un erudīcijas uzdevumos, gan arī amatniecības radošajos un tehniska rakstura uzdevumos.

Tehniskās jaunrades nama Annas 2 direktore Irēna Maskaļonoka uzsver: „Galvenais ir nezaudēt dūšu, saskaroties ar grūtībām, bet domāt, kā tās pārvarēt, mācīties no kļūdām un gūt prieku no dzīves. Superpuika - tas ir tituls, kas uzliek pienākumus. Nepietiek tikai būt talantīgam, radošam, stipram un prasmīgam, bet svarīga ir arī attieksme pret apkārtējiem, spēja būt labestīgam un izpalīdzīgam!”

Konkursa fināls būs skatāms televīzijas kanālā Re:TV 2015. gada 4. aprīlī plkst. 19:30.

Finālā Superpuikas atbalstīs ne tikai līdzjutēji, bet arī šī gada pārsteigums - dziedātāja Mntha, RigaRollerDerby meitenes un perkusionistu grupa Miguel Andres Hernandez Giraldi vadībā, informē konkursa Superpuika 2015 pārstāve Gunta Misāne. Konkursa informatīvie atbalstītāji: E-klase, Chaula TV, Latvijas reģionu televīzija Re:TV.

Vairāk informācijas – Twitter.com, Draugiem.lv, Facebook.com, Youtube.com