PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

Dāvana skolotājai izlaidumā
Dāvana skolotājai izlaidumā
Foto: FromMe
Izlaidums ir skaisti svētki, kas ir īpašs notikums ne tikai absolventiem, bet arī skolotājiem. Tā ir iespēja atskatīties uz paveikto darbu un redzēt, cik daudziem tas ir bijis svarīgi un noderīgi. No skolnieku un studentu puses, dāvana skolotājai izlaidumā ir labs veids, kā pateikt paldies par ieguldīto darbu daudzu gadu garumā.

Vislabākais veids, kā pateikt paldies, ir parūpēties par to, lai izlaidums kļūtu par skaistu notikumu arī skolotājiem. Šajā rakstā apkopotas dāvanas skolotājai izlaidumā, kas būs noderīgas un arī patīkami atvieglos ikdienu.

Šīs un citas dāvanu idejas apkopotā veidā atradīsi dāvanu karšu uzņēmuma FromMe.lv bloga rakstā Dāvana skolotājai izlaidumā.

Dāvanu karte restorānā

eklase-skolotājai-restorāni.jpg

Meklējot piemērotas dāvanas skolotājai, ir vērts parūpēties par jauku apsveikumu, kas ir vienlīdz arī lietišķs. Laba izvēle ir dāvanu karte restorānā. Došanās uz restorānu ir patīkams notikums, kas visbiežāk mums visiem asociējas ar īpašu svētku atzīmēšanu. Skolas semestra noslēgums ir lielisks notikums, ko pasvinēt ne tikai skolniekiem, bet arī pašai skolotājai.

Lieliskas izvēle ir Restorāni Rīgā dāvanu karte. Tajā vienuviet ir apvienoti 10 dažādi restorāni Rīgā. Uz kuru no tiem doties, skolotāja varēs izvēlēties pati. Tā kā vasarā vairums restorānu piedāvā baudīt maltīti arī āra terasītēs, vakariņas varēs apvienot arī ar patīkamu atpūtu.

Starp iekļautajiem restorāniem atradīsi augu ieskauto Herbāriju, rosīgo Andalūzijas suni, izsmalcināto restorānu FERMA un citus.

Termokrūze tējai vai kafijai

eklase-skolotājai-termokrūze.jpg

Vēl viena praktiska un ikdienā noderīga dāvanas ideja skolotājai ir termokrūze. Tas ir labs veids, kā līdzi paņemt karstu tēju vai kafiju. Ja tava skolotāja vienmēr rītos ir redzama skolā ar tēju vai kafiju, tad viņai noteikti noderētu kvalitatīva termokrūze. Tā ļaus līdzi paņemt savu iecienītāko dzērienu un vairāku stundu garumā saglabās tā temperatūru.

Termokrūzes arī ir labs veids, kā izvēlēties dabai draudzīgāku ikdienas risinājumu. Līdzīgi kā ar termopudeli, savā jauniegūtajā termokrūzē varēs paņemt līdzi kafiju, kas pagatavota mājās. Tādā veidā varēs veiksmīgi izvairīties no vienreizlietojamo kafijas krūzīšu lietošanas ikdienā. Un, ja tomēr skolotājai patīk doties pēc kafijas uz iecienītāko kafejnīcu, tad to varēs turpināt darīt arī ar savu termokrūzi. Daudzas kafejnīcas pat piedāvā atlaides, ja līdzi tiek paņemtas savas krūzītes.

Domājot par to, kādu termokrūzi izvēlēties, labu zīmolu sarakstu atradīsi rakstā Labākās termokrūzes.

Dabai draudzīga termopudele

eklase-skolotājai-termopudele.jpg

Tuvojoties vasarai, pieaug aktualitāte ikdienas gaitās visur līdzi ņemt savu ūdens pudeli. Termopudele ir labs risinājums, jo tā spēj saglabāt ūdeni patīkami vēsu visas dienas garumā. Protams, ka tajā var iepildīt ne tikai ūdeni, bet arī jebkuru citu savu iecienītāko dzērienu – sulu vai limonādi. Tā kā termopudele spēj uzglabāt dzēriena temperatūru, tā noderēs arī vēsos vakaros, kad līdzi paņemta silta tēja.

Termopudele ir arī dabai draudzīga izvēle, jo tā ļaus piedomāt ikdienā pie tā, lai netiktu lieki iegādāti dzērieni plastmasas pudelēs. Ja tavai skolotājai rūpes par dabu ir svarīgas, šī varētu būt jauka dāvana. Plašs piedāvājums atrodams pašmāju ūdens pudeļu interneta veikala UDENSPUDELE.LV sadaļā Termopudele. Karstās vasaras dienās skolotāja varēs veldzēties ar atspirdzinoši vēsu dzērienu, kas ikdienā vienmēr būs līdzi.

Kvalitatīvs termoss atpūtai pie dabas

eklase-skolotājai-termoss.jpg

Kvalitatīvs termoss ir laba dāvana ikvienam, kam patīk doties atpūtā pie dabas. Tad augstvērtīgam termosam ir īpaši liela nozīme, lai visas dienas garumā tas nepieviļ un nodrošina ar karstu tēju vai tieši pretēji – atsvaidzina ar vēsu sulu vai ūdeni. Šī varētu būt laba dāvanas ideja aktīvam skolotājam, piemēram, sporta stundu pasniedzējam.

Svarīgi ir izvēlēties tādu termosu, kas kalpos ilgu gadu garumā un nepievils ar kvalitāti. Visai liela nozīme ir izvēlētajam zīmolam, tāpēc iesakām izvēlēties pārbaudītus un uzticamus zīmolus. Starp tiem ir tādi uzņēmumi kā Stanley, Thermos un Esbit.

Lai atrastu lieliskas kvalitātes termosu, ieskaties UDENSPUDELE.LV sadaļā Termoss.

Universālā FromMe karte pirkumiem un atpūtai

eklase-skolotājai-fromme.jpg

Domājot par universālām dāvanu idejām, FromMe karte ir lieliska izvēle. Tā būs tieši laikā, ja gribi iepriecināt skolotāju, taču īsti nezini, kādu dāvanu izvēlēties. FromMe karte piedāvā saņēmējam pašam izvēlēties sev dāvanu no 50 dažādiem uzņēmumiem. Starp tiem ir interneta veikali, skaistumkopšanas un SPA saloni, aktīvās atpūtas centri, restorāni, hobija un sporta veikali un daudzi citi.

Universālā FromMe karte ir veids, kā skolotāja pati varēs izvēlēties, kā sevi palutināt svētkos. Turklāt dāvana ir lietišķa un labi piemērota akadēmiskā vidē, galvenokārt plašās dāvanu izvēles dēļ.

FromMe.lv dāvanu karšu centrs parūpējas arī par skaistu iesaiņojumu un dāvanu kartes noformējumu kopumā.

Dāvanu kartes noformēšanas iespējas:

  • Dāvanu kartes dizains –  ir pieejami 7 dažādi dizaini un krāsas, kādās izvēlēties dāvanu karti;
  • Aploksnes krāsa – kad dāvanu kartes dizains ir izvēlēts, to var saskaņot ar aploksnes krāsu;
  • Personalizācijas iespējas – dāvanu kartei var pievienot īpašu sveiciena tekstu vai novēlējumu;
  • Garda šokolāde – attēlā redzama viena no gardajām Skrīveru Saldumu šokolādēm, ko ir iespējams pievienot klāt dāvanu kartei;
  • Apsveikuma kartīte – lai piešķirtu vēl papildus vērtību, dāvanu kartei var pievienot klāt arī skaistu apsveikuma kartīti;
  • Vaska zīmoga aizdare – kad dāvanu karte ir iesaiņota aploksnē, to var aizdarināt ar vaska zīmogu, kas dāvanai piešķir īpašu eleganci.

 

Par pieminētajām iesaiņojuma iespējām vairāk lasi rakstā Dāvanu kartes noformējums.

Lai izdodas pārsteigt skolotāju svētkos ar lielisku dāvanu!

Reklāmraksts